«Αντίο Σπύρο»: Το βίντεο αποχαιρετισμός της Finos Film, οι σκηνές στην ταινία «Στεφανία»

«Αντίο Σπύρο»: Το βίντεο αποχαιρετισμός της Finos Film, οι σκηνές στην ταινία «Στεφανία»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 χρονών ο Σπύρος Φωκάς, που έκανε διεθνή καριέρα πρωταγωνιστώντας σε ξένες παραγωγές οι οποίες άφησαν εποχή, όπως «Ο Ρόκο και τα Αδέλφια του» και το «Διαμάντι του Νείλου».

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η σύζυγός του, Λίλιαν, με τη συγκινητική ανάρτηση στο Facebook «Καλή αντάμωση Σπύρο μου». Ο αγαπημένος ηθοποιός, που ζούσε με τη σύζυγό του στο Καλαμάκι Κορίνθου, είχε τα τελευταία χρόνια προβλήματα υγείας.

Σπύρος Φωκάς: Το αφιέρωμα της Finos Film

Η Finos Film τίμησε τον αγαπητό ηθοποιό με τη διεθνή καριέρα με ένα βίντεο στα social media, γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης:

«Σήμερα το πρωί πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων ο αγαπημένος μας ηθοποιός Σπύρος Φωκάς. Γοητευτικός, ταλαντούχος και χαμηλών τόνων, ο Σπύρος ήταν από τους πρώτους Έλληνες ηθοποιούς που έκανε διεθνή καριέρα παίζοντας δίπλα σε μεγάλους σταρ όπως η Λάιζα Μινέλι και ο Αλέν Ντελόν.

Η αγάπη του για την Ελλάδα, όμως, τον γύριζε πάντα πίσω στον τόπο του, χαρίζοντας μας λίγες αλλά αξιόλογες εμφανίσεις στο ελληνικό σινεμά, όπως στις ταινίες «Εγωισμός» και «Στεφανία» αμφότερες του Γιάννη Δαλιανίδη.

«Αυτός ο ξερός κρότος της κλακέτας θα σε συνοδεύει σε όλες τις σκηνές της ζωής σου, σαν να ‘ναι και αυτή σινεμά μέχρι να φτάσεις στους τίτλους τέλους». – Σπύρος Φωκάς

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αντίο Σπύρο».

Δείτε την ανάρτηση

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ