Τι τρέχει με την Κέιτ Μίντλετον -Τι επέμβαση λένε ότι έκανε και γιατί θα μείνει 14 ημέρες στο νοσοκομείο

Τι τρέχει με την Κέιτ Μίντλετον -Τι επέμβαση λένε ότι έκανε και γιατί θα μείνει 14 ημέρες στο νοσοκομείο

Αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η χθεσινή ανακοίνωση του βρετανικού παλατιού για την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη η Κέιτ Μίντλετον στην κοιλιακή χώρα.

Ο χρόνος νοσηλείας, 14 ημέρες, αλλά και ο χρόνος ανάρρωσης, τρεις μήνες, είναι ασυνήθιστα μεγάλοι, εξού και τα ερωτήματα που προκαλούνται για τη μυστηριώδη ασθένειά της. Το παλάτι ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για καρκίνο, αρνήθηκε ωστόσο να δώσει την οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, καθώς δεν το επιθυμεί και η ίδια.

Τα βρετανικά ΜΜΕ είναι μέχρι στιγμής φειδωλά ως προς το τι μπορεί να συμβαίνει, πιθανότατα επειδή δεν θέλουν να αναστατώσουν τους λάτρεις της βασιλικής οικογένειας.

Τι μπορεί να συμβαίνει όμως με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον; Τι πρόβλημα αντιμετώπισε και χρειάζεται να παραμείνει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός βασιλικών καθηκόντων; Οι Βρετανοί ανησυχούν για τη μέλλουσα βασίλισσά τους και οι εικασίες για το τι συμβαίνει δίνουν και παίρνουν.

Σε τι επέμβαση μπορεί να υποβλήθηκε η Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με την Sun, η προγραμματισμένη κοιλιακή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες το πρωί η Κέιτ Μίντλετον, μπορεί να αφορά οποιοδήποτε από τα ζωτικά ή αναπαραγωγικά όργανα, όπως το στομάχι, το έντερο ή η μήτρα.

Γιατί πρέπει να παραμείνει τόσο καιρό εκτός

Σύμφωνα με την γενικό γιατρό Δρ. Ζο Γουίλιαμς: «Αυτό μπορεί να είναι κάτι που την ενοχλούσε σε όλη της τη ζωή και δεν έχει καταφέρει να το λύσει ή ένα θέμα που ήρθε στο φως πιο πρόσφατα. Ωστόσο, δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο είναι περισσότερο από ό,τι θα περιμέναμε κανονικά, αλλά δεν έχει μια φυσιολογική ζωή. Είναι η μέλλουσα βασίλισσα, οπότε οι γιατροί θα είναι προσεκτικοί».

«Όλοι ελπίζουμε ότι πρόκειται για κάτι μικρό και η χειρουργική επέμβαση είναι απλή, αλλά τα μέτρα προφύλαξης είναι σοφά. Με οτιδήποτε ιατρικό δεν μπορείς ποτέ να είσαι απόλυτα σίγουρος για το πώς θα πάνε τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να έχει αρκετό χρόνο ανάρρωσης και να μην είναι πολύ αγχωτικό για την ίδια και την οικογένειά της» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων, καθώς μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά της παραβρέθηκαν στην χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στο Σάντριγχαμ. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδειχνε χαλαρή και χαμογελαστή καθώς μιλούσε με τους πιστούς.

Τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου η πρώτη της δημόσια εμφάνιση

Όσο για το πότε θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, σύμφωνα με την The Sun, εάν αναρρώσει σύμφωνα με το πρόγραμμα, τότε η πρώτη της βασιλική δέσμευση θα μπορούσε να είναι στην οικογενειακή τελετή το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ την Κυριακή του Πάσχα, στις 31 Μαρτίου.

Ωστόσο, οι γιατροί λένε ότι πιθανότατα θα πρέπει να αναρρώσει μέχρι τον Απρίλιο, επομένως ακόμη και η παρουσία της στην πασχαλινή λειτουργία είναι αμφίβολη.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Κέιτ Μίντλετον είχε περάσει αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο με πρωινή ναυτία όταν ήταν 12 εβδομάδων έγκυος στον πρίγκιπα Τζορτζ το 2012.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ