Αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον -Έκανε σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά, θα μείνει 14 ημέρες στο νοσοκομείο

Αγωνία για την Κέιτ Μίντλετον -Έκανε σοβαρό χειρουργείο στην κοιλιά, θα μείνει 14 ημέρες στο νοσοκομείο

Ανησυχία υπάρχει στη Βρετανία μετά την ξαφνική ανακοίνωση του παλατιού του Κένσιγκτον με την οποία ενημέρωνε για το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη σήμερα η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον.

Όπως γίνεται κατανοητό από την ανακοίνωση, η Κέιτ Μίντλετον υπεβλήθη σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά, ενώ αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10-14 ημέρες και θα απέχει από τα καθήκοντά της μέχρι το Πάσχα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Κέιτ Μίντλετον δεν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάστασή της δεν ήταν κάτι που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Προφανώς υπονοούν ότι ήταν ένα πρόβλημα υγείας που το γνώριζε η πριγκίπισσα της Ουαλίας το τελευταίο διάστημα, και η εγχείριση είχε προγραμματιστεί. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση ήταν τα Χριστούγεννα, έχει δηλαδή να εμφανιστεί περί τις 20 ημέρες.

Τα στοιχεία αυτά έχουν ήδη προκαλέσει έντονες φήμες αλλά και αγωνία στους Βρετανούς για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας. Τόσο η μακρά παραμονή της στο νοσοκομείο όσο και η εξαιρετικά μακρά περίοδος ανάρρωσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, φανερώνουν, όπως επισημαίνει η Daily Mail, ότι ήταν μια πολύ σοβαρή επέμβαση.

H Daily Mail αναφέρει ότι γίνεται αντιληπτό ότι δεν πρόκειται για καρκίνο, αλλά το παλάτι δεν θέλει να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Πηγές που επικαλείται η Sun ανέφεραν μόνο ότι η Κέιτ «τα πάει καλά» και ότι ο σύζυγός της πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει αναλάβει τις υποχρεώσεις με τα παιδιά και ειδικά τις μεταφορές από και προς το σχολείο κατί που μέχρι πρότινος έκανε η ίδια ηπριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Phil Dampier έγραψε στο Twitter: «Εύχομαι στην πριγκίπισσα της Ουαλίας ταχεία ανάρρωση μετά την εγχείρηση στην κοιλιά. Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες, αλλά προφανώς πρόκειται για κάτι σοβαρό, καθώς θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες και χρειάζεται έως και τρεις μήνες για να αναρρώσει».

Δήλωση στο X έκανε και ο πρώην γραμματέας Τύπου της Βασίλισσας, Dickie Arbiter: «Είμαι σίγουρος ότι μιλάω εκ μέρους όλων όταν εύχομαι στην Υψηλοτάτη Κυρία ταχεία ανάρρωση».

Κέιτ Μίντλετον: Έκανε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά, θα απέχει από τα καθήκοντά της μέχρι το Πάσχα

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η Κέιτ Μίντλετον:

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εισήχθη χθες σε Κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Η επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δέκα έως δεκατέσσερις ημέρες, πριν επιστρέψει στο σπίτι της για να συνεχίσει την ανάρρωσή της. Βάσει των σημερινών ιατρικών συμβουλών, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντά της πριν από το Πάσχα.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και την επιθυμία της να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, ως εκ τούτου, ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο της υγείας της μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες προς κοινοποίηση.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις προσεχείς υποχρεώσεις της. Ανυπομονεί να προγραμματίσει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό».

Η ανακοίνωση του παλατιού για το σοβαρό χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον

 

Αλλάζουν όλο το πρόγραμμα στο παλάτι μετά το χειρουργείο της Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με την Daily Mail, και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα αλλάξει όλο το πρόγραμμά του, ακυρώνοντας βασιλικές υποχρεώσεις όσο διάστημα η Κέιτ νοσηλεύεται αλλά και τον πρώτο καιρό της επιστροφής της στο σπίτι.

Ούτε ο Γουίλιαμ ούτε η Κέιτ θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό τούς επόμενους μήνες. Πιστεύεται ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ σχεδίαζαν μια υψηλού προφίλ επίσκεψη στη Ρώμη αυτή την άνοιξη, στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής «επίθεσης γοητείας», αλλά το σχέδιό τους πλέον τίθεται εν αμφιβόλω.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ