Υποβρύχιο Titan: Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζει σειρά για την τραγωδία με τους πέντε νεκρούς

Υποβρύχιο Titan: Ο Τζέιμς Κάμερον ετοιμάζει σειρά για την τραγωδία με τους πέντε νεκρούς

Ο Τζέιμς Κάμερον αποφάσισε να αποτυπώσει με το φακό του την τραγωδία του υποβρυχίου Titan που βυθίστηκε στον Ατλαντικό και καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από ενδόρρηξη, με αποτέλεσμα ήταν οι πέντε επιβαίνοντες του βαθυσκάφους να βρουν τραγικό θάνατο.

Πηγές αναφέρουν ότι πλατφόρμα streaming προσέγγισε τον δημοφιλή σκηνοθέτη, ο οποίος σημειώνεται πως έχει επισκεφθεί το ναυάγιο του Τιτανικού με βαθυσκάφος 30 φορές, και του ζήτησε να διηγηθεί την ιστορία των 5 ανδρών με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Σύμφωνα με την Sun, μία πηγή ανέφερε: «Η καταστροφή του Titan εξετάζεται ήδη ως σειρά για μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες streaming στον κόσμο – και ο Τζέιμς είναι η πρώτη επιλογή για τη θέση του σκηνοθέτη. Είναι ένα θέμα κοντά στην καρδιά του».

«Είπε την ιστορία του Τιτανικού με τόση συμπόνοια, που του φαίνεται φυσικό βήμα να το κάνει. Η αναδρομή στα βήματα των επιβατών του Τitan είναι ένα τεράστιο εγχείρημα, αλλά θα αφιερωθεί πολύς χρόνος, χρήματα και πόροι σε αυτό» συμπλήρωσε.

Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είναι ο σταρ του Χόλιγουντ Ματ Ντέιμον αλλά και ο κωμικός Κουμάιλ Ναντζιάνι.

Ο Κάμερον κέρδισε για τον «Τιτανικό» τρία Όσκαρ, ένα από αυτά για την Καλύτερη Φωτογραφία. Ο σκηνοθέτης είναι επίσης ειδικός στην εξερεύνηση των ωκεανών.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS