Βασίλης Καρράς: ''Προσευχόμαστε γι’ αυτόν'' λένε Γαρμπή, Μελάς, Κουρκούλης

Βασίλης Καρράς: ''Προσευχόμαστε γι’ αυτόν'' λένε Γαρμπή, Μελάς, Κουρκούλης

Πολύ σοβαρή μάχη για τη ζωή του φαίνεται πως δίνει ο Βασίλης Καρράς, όπως λένε αγαπημένοι του φίλοι, οι οποίοι προσεύχονται γι’ αυτόν. Για την κατάσταση της υγείας του γνωστού τραγουδιστή μίλησε και ο επιστήθιος φίλος του Ζαφείρης Μελάς.

Είναι γνωστό ότι ο Βασίλης Καρράς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, με το συνάδελφό του λαϊκό τραγουδιστή να μην κρύβει ότι ο αγαπημένος του φίλος περνάει δύσκολα.

«Μίλησα με τον Βασίλη Καρρά την περασμένη εβδομάδα, είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν πήγα να τον δω, γιατί δεν θα αντέξω να τον δω. Μακάρι ο Θεός να τον έχει καλά, να γίνει καλά, να γυρίσει πάλι πίσω κοντά μας. Μου είπε ότι δεν είναι καλά. Δεν μπορούσε να μου πει κάτι άλλο» ήταν τα λόγια του Ζαφείρη Μελά στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Όπως εξήγησε, ο Βασίλης Καρράς περνάει ένα γολγοθά και αυτός ήταν ο λόγος που προτίμησε να του τηλεφωνήσει, αντί να τον επισκεφθεί από κοντά. «Χάρηκε που τον πήρα, γιατί είχαμε να μιλήσουμε καιρό. Δεν ήθελα να τον ενοχλήσω, γιατί σέβομαι αυτόν το γολγοθά που τραβάει. Με τον Βασίλη έχουμε περάσει πάρα πολλά, μαζί σκαρφαλώναμε για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Βέβαια, εκείνος γνώρισε πολύ μεγαλύτερη δόξα από μένα και καλά έκανε, χαίρομαι γι’ αυτόν. Ποτέ δεν κοιταχτήκαμε λοξά, πάντα μιλούσαμε με τα μάτια καρφωμένα πάνω μας» δήλωσε συγκινημένος.

Για τη μάχη που δίνει ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε και η Καίτη Γαρμπή: «Μαθαίνω από φίλους για την υγεία του, δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Προσευχόμαστε όλοι, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε. Ανησυχούμε πολύ. Ελπίζω να ξεπεράσει ό,τι κακό συμβαίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

Να σημειώσουμε ότι για τον Βασίλη Καρρά μίλησε και ο φίλος του Νίκος Κουρκούλης. «Εγώ μόνο στις προσευχές μου μιλάω για τον Βασίλη. Είδα πρόσφατα κάτι ασυναρτησίες, κάτι αναρτήσεις βλακωδέστατες από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι κάνουν, για ποιο λόγο το κάνουν, πού ζούνε» είπε και πρόσθεσε: «Ο Θεός αποφασίζει σε πολλά πράγματα για τη ζωή μας και όχι εμείς. Εγώ σε έναν άνθρωπο που μου φέρθηκε όπως ο Βασίλης, τον εκτιμώ και τον έχω πολύ ψηλά στην αντίληψή μου και στη ζωή μου, είναι μέρος της ζωής μου, τον αγαπώ βαθιά και αληθινά και εύχομαι ό,τι καλύτερο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ