Πώς μπορεί να είναι η ζωή σε ένα κρουαζιερόπλοιο σε ταξίδι 9 μηνών -Τα ποστ που το δείχνουν ακριβώς [βίντεο]

Πώς μπορεί να είναι η ζωή σε ένα κρουαζιερόπλοιο σε ταξίδι 9 μηνών -Τα ποστ που το δείχνουν ακριβώς [βίντεο]

Κρουαζιέρα διάρκειας εννέα μηνών; Για πολλούς μπορεί να ακούγεται σαν εφιάλτης για άλλους όμως είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Για πολλούς πάντως, το να παρακολουθούν μια ομάδα αγνώστων που έχουν ξεκινήσει ακριβώς μια τέτοια περιπέτεια έχει γίνει μια νέα συναρπαστική ασχολία – με τους influencers που βρίσκονται στο πλοίο να μετατρέπονται γρήγορα σε αγαπημένους νέους ριάλιτι σταρ του TikTok καταγράφοντας κάθε στιγμή της ναυτικής τους περιπέτειας.

Η «απόλυτη παγκόσμια κρουαζιέρα» - Πόσο κοστίζει, τι θα δουν οι επιβάτες

Η Royal Caribbean Cruises διοργανώνει την απόλυτη παγκόσμια κρουαζιέρα – ένα ταξίδι 274 διανυκτερεύσεων με στάσεις σε περισσότερες από 60 χώρες, τους επιβάτες να βλέπουν 11 θαύματα του κόσμου και το κόστος να ξεκινά από τα 53.000 δολάρια και να φτάνει σε περισσότερα από 105.000 δολάρια.

Το πλοίο, που ονομάζεται Serenade of the Seas, αναχώρησε από το Μαϊάμι της Φλόριντα στις 10 Δεκεμβρίου 2023 και θα επιστρέψει στις 10 Σεπτεμβρίου 2024 – με τους δημιουργούς περιεχομένου να μην κρατιούνται να μοιραστούν το ταξίδι τους.

Στάση ακόμη και στην Ελλάδα

Στο TikTok τα hashtag για την «παγκόσμια κρουαζιέρα» έχουν πάνω από 58 εκατομμύρια προβολές ενώ πάνω από 39 εκατομμύρια έχει το hashtag «απόλυτη παγκόσμια κρουαζιέρα», με τους περίεργους θεατές να σπεύδουν να παρακολουθήσουν πώς είναι η ζωή σε ένα τέτοιο πλοίο.

Στο πρώτο σκέλος της κρουαζιέρας, οι επιβάτες θα ταξιδέψουν από νησιά της Καραϊβικής μέχρι και την Ανταρκτική, ενώ στη συνέχεια, θα επιβιβαστούν στην Ultimate Asia Pacific Cruise, όπου θα ταξιδέψουν στην Αυστραλία, την Ασία και τα νησιά του Ειρηνικού.

Ακολουθεί το τμήμα Ultimate Middle East and Med της κρουαζιέρας, με το Ντουμπάι, την Αίγυπτο, την Ελλάδα και την Κροατία, προτού κάνει τον γύρο της Ευρώπης και φτάσει στη Νέα Υόρκη.

Ποστάρουν ακατάληπτα οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου

Φυσικά για μια τέτοια κρουαζιέρα, το πλοίο θα πρέπει να έχει σύγχρονες ανέσεις, μεταξύ των οποίων πισίνες, σπα, βιβλιοθήκη, κινηματογράφο, κουλοχέρηδες, άφθονο χώρο στο κατάστρωμα, διώροφο χώρο εστίασης μέχρι και mall.

Η κρουαζιέρα λοιπόν ξεκίνησε και οι επιβάτες έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζονται βίντεο από την επιβίβασή τους, καθώς και άλλα όπου κάνουν ξενάγηση στα δωμάτιά τους αλλά και το τι κάνουν καθημερινά όσο βρίσκονται στη θάλασσα, γοητεύοντας όσους ονειρεύονταν ένα τέτοιο ταξίδι αλλά δεν το κατάφεραν.

Πώς είναι η ζωή στο κρουαζιερόπλοιο

Σε ένα TikTok, η Αμίκε Οοστούιζεν μίλησε για το τι έλαβαν οι επιβάτες καθώς επιβιβάστηκαν στο πλοίο. Δείχνοντας στους ακόλουθούς της το δωμάτιό της, η 26χρονη – που ταξιδεύει μαζί με τον σύζυγό της – έδειξε με ενθουσιασμό τα «καλούδια» που έλαβε κατά την επιβίβαση, όπως το λεπτομερές δρομολόγιο, ένα επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι, μια ομπρέλα και το αγαπημένο της: μια ρόμπα της Royal Caribbean.

@amike_oosthuizen A glimpse of what I would eat on a cruising day! There’s so many options, but we just ate at the buffet area on this day 🍔🌭 #SAMA28 #worldcruise #travelvlog #royalcaribbean #foryou #travel #fypシ゚viral #cruisetok #fyp ♬ Deck the Halls - Lofi - Gentle State

 

 

 

 

Η Αμίκε, δήλωσε επίσης ότι όλοι οι επιβάτες έλαβαν μια τσάντα πλυντηρίου η οποία παραλαμβάνεται δωρεάν εβδομαδιαίως. Πρόσθεσε επίσης πως τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι μηχανικός, θα εργάζονται και οι δύο απομακρυσμένα στο πλοίο και για τους εννέα μήνες.

«Η κρουαζιέρα κοστίζει περίπου 50.000 με 100.000 δολάρια ανάλογα με το τι δωμάτιο έχετε κλείσει» εξήγησε σε ένα απόσπασμα. «Εμείς κλείσαμε ένα δωμάτιο με μπαλκόνι γύρω στα 70.000 δολάρια και μετά ρωτήσαμε τι περιλαμβάνεται στην τιμή: Οι πτήσεις με business class, όλα τα φαγητά και τα ποτά σας – κυριολεκτικά αλκοόλ, καφέ Starbucks, πρωτεϊνικά ροφήματα, smoothies – ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε, περιλαμβάνεται».

 

@amike_oosthuizen Today we explored Bridgetown, Barbados 📍🚢🏝️ #SAMA28 #ultimateworldcruise #worldcruise #royalcaribbean #foryoupage #foryoupage #foryou #travel #cruisetok #viral #barbados ♬ original sound - Amike Oosthuizen

 

 

Μια άλλη επιβάτης, η Μπρούκλιν Σουέτζε ξενάγησε επίσης λεπτομερώς τους ακολούθους της στο πλοίο, δείχνοντας τις απίστευτες ανέσεις, όπως τον κινηματογράφο, την αίθουσα συνεδριάσεων, το ελικοδρόμιο, την πίστα για τρέξιμο ακόμη και μια παμπ στο πλοίο.

Μια άλλη επιβάτης, η Άντζι Λίντερμαν, η οποία ταξιδεύει με τον αδερφό της, την κουνιάδα της και τα τρία τους παιδιά, εκτίμησε ότι θα υπάρχουν συνολικά 20 παιδιά στο πλοίο και για τους εννέα αυτούς μήνες που διαρκεί η κρουαζιέρα θα κάνουν homeschooling στο καράβι.

Η Άντζι, η οποία εργάζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα εργάζεται με μερική απασχόληση στο πλοίο, ανέλυσε επίσης την κρουαζιέρα. Όπως εξήγησε, υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά σκέλη του ταξιδιού και πολλοί επιβάτες θα προσχωρήσουν σε διάφορα σκέλη της κρουαζιέρας, αλλά ένας μέρος τους θα είναι εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος.

Φυσικά, τα βίντεό τους έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού, με πολλούς να εκφράζουν διάφορες απορίες αλλά και να κάνουν κάποιες προβλέψεις. «Αναρωτιέμαι εάν κάποια που θα κάνει όλο το ταξίδι είναι στις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της και δεν το ξέρει. Ένα μωρό θα μπορούσε να γεννηθεί στο πλοίο. Και στατιστικά κάποιος θα πεθάνει» έγραψε κάποιος.

 

@angielinderman Ultimate World Cruise Q&A or really FAQ since i dont know how to do a Q&A on here. Help! I tried to andwer as many as I could that I know a lot of people have, but let me kniw what else you want to know about what its like on @Royal Caribbean’s Ultiamte World Cruise. #RoyalCaribbean #crusing #explore #solotravler #worldCruise #UltimateWorldCruise #UWC #SerenadeOfTheSeas #cruise #travel #solofemaletraveler #cruiseship #cruisetok ♬ original sound - Angie
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ