«Walking Dead»: Ο ηθοποιός Erik Jensen διαγνώστηκε με καρκίνο 4ου σταδίου

«Walking Dead»: Ο ηθοποιός Erik Jensen διαγνώστηκε με καρκίνο 4ου σταδίου

Οι φίλοι και οι οικείοι του Erik Jensen, γνωστού για τους ρόλους του στο «The Walking Dead» και στο «Mr. Robot», ζητούν υποστήριξη. Ο ηθοποιός υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο του παχέος εντέρου τετάρτου σταδίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «GoFundMe», που δημιουργήθηκε από την οικογένεια του ηθοποιού της δημοφιλούς σειράς «Walking Dead», «αφού επέζησε ως εκ θαύματος από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο μόλις πριν από ενάμιση χρόνο, ο αγαπημένος μας Erik Jensen μόλις διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου σταδίου IV».

Σημειώνεται ότι ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση στο συκώτι του, αλλά ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι νέος και δυνατός και μάλιστα εργάστηκε ως σκηνοθέτης και συγγραφέας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας του.

«Οι γιατροί του πιστεύουν ότι έχουν πιθανότητες να συρρικνώσουν τους όγκους αρκετά, ώστε να κάνουν δύο πολύ μεγάλες επεμβάσεις και να τους βγάλουν όλους. Μπορεί να τα καταφέρει. Αλλά ο Erik και η οικογένειά του θα δώσουν τη μάχη της ζωής τους και χρειάζονται την υποστήριξή σας», αναφέρεται.

Η οικογένεια ελπίζει να συγκεντρώσει συνολικά 300.000 δολάρια, σημειώνοντας ακόμη ότι μετά τη διάγνωση του ανευρύσματος και του καρκίνου του Τζένσεν, η οικογένειά του βρίσκεται πλέον «σε εξαιρετικά επισφαλή οικονομική θέση και χρειάζεται μεγάλη βοήθεια για να τα καταφέρουν τον επόμενο χρόνο».

Τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «GoFundMe» για τον ηθοποιό, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 90.000 δολάρια.

Παρακολουθήστε το τελευταίο teaser της σειράς «The Walking Dead»:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ