Επίθεση σε 22χρονη στην Ερμού: Τη μαχαίρωσε από πίσω ο Ιρανός, την έσωσε το σακίδιο που φόραγε στην πλάτη

Επίθεση σε 22χρονη στην Ερμού: Τη μαχαίρωσε από πίσω ο Ιρανός, την έσωσε το σακίδιο που φόραγε στην πλάτη

Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε η 22χρονη που δέχθηκε πισώπλατη μαχαιριά από Ιρανό σήμερα το πρωί στην Ερμού, καθώς έφερε στην πλάτη ένα σακίδιο, το οποίο πιθανότατα της έσωσε τη ζωή.

Η νεαρή νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», έπειτα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, χωρίς να έχει διασωληνωθεί, ενώ η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως καλή.

Η άτυχη γυναίκα περπατούσε στην Ερμού όταν ο Ιρανός τη μαχαίρωσε και μετά συνελήφθη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι έχει ψυχικά προβλήματα.

Τη μαχαίρωσε πισώπλατα, χωρίς να τη γνωρίζει

Η γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της, όταν ο δράστης -ο οποίος δεν τη γνώριζε-, της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε πισώπλατα, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε στη μέση του δρόμου, όπου συνελήφθη από αστυνομικούς.

Πρόκειται για έναν 42χρονο Ιρανό, ο οποίος φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα και με όσα δήλωσε ο ίδιος στις Αρχές.

«Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Τη μαχαίρωσα για να την αποφύγω», φέρεται να είπε ο δράστης στις Αρχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ