Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Το προφίλ του 32χρονου δράστη και οι ισχυρισμοί για το κίνητρο - Παραμένει στην εντατική η 22χρονη

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Το προφίλ του 32χρονου δράστη και οι ισχυρισμοί για το κίνητρο - Παραμένει στην εντατική η 22χρονη

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το μεσημέρι της Παρασκευής για αιματηρό περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας μαχαίρωσε μία γυναίκα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος.

Διαβάστε ακόμα: Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Ο 33χρονος Ιρακινός ήρθε στην Ελλάδα μέσω Σερβίας

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Το χρονικό

Η αστυνομία δέχτηκε τηλεφώνημα για το συμβάν περίπου στις 13:30. Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου και μετέφερε το θύμα στον Ευαγγελισμό, με βαθύ τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη και έχοντας τις αισθήσεις του.

Μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο στο σημείο της επίθεσης, την ακατάσχετη αιμορραγία της άτυχης 22χρονης συγκρατούσαν ένας αστυνομικός και εργαζόμενοι από τα γύρω καταστήματα.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο, καθώς έφερε βαθιά τραύματα. Από τα 2 χτυπήματα με το μαχαίρι προκλήθηκε ρήξη διαφράγματος, τραύμα στον πνεύμονα, αλλά και σπασμένο πλευρό. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η νεαρή κοπέλα και σήμερα παραμένει στην εντατική.

Ο δράστης

Ποιος είναι όμως ο άνδρας πίσω από τη δολοφονική επίθεση; Πρόκειται για έναν 32χρονο, με καταγωγή από το Ιράκ, που ήρθε στην χώρα μέσω Σερβίας με Γερμανικό διαβατήριο μόλις μια μέρα πριν. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 22χρονη ήταν πράκτορας και τον παρακολουθούσε.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

«Είναι μία υπόθεση που όλους μας προβλημάτισε, γιατί δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ο δράστης έχει οδηγηθεί στην δικαιοσύνη και θα ελεγχθούν όλα τα χαρακτηριστικά του. Οι ισχυρισμοί του είναι ακατάληπτοι και δεν προκύπτει ότι είχε κάποια σχέση με το θύμα», επεσήμανε, μιλώντας στο MEGA, ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ