Ερμού: Το σακίδιο έσωσε την 22χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι – Τα νεότερα για την υγεία της

Ερμού: Το σακίδιο έσωσε την 22χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι – Τα νεότερα για την υγεία της

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε η 22χρονη που το μεσημέρι της Παρασκευής δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν άνδρα στη συμβολή των οδών Ερμού και Φωκιώνος στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό συνέβη όταν η φοιτήτρια βγήκε από ένα κατάστημα όπου ψώνιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN, το σακίδιο που είχε η φοιτήτρια μαζί της ήταν εκείνο που ουσιαστικά την έσωσε καθώς θα μπορούσε να την έχει χτυπήσει στην καρδιά.

Η φοιτήτρια νοσηλεύεται στον 3ο όροφο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», στην ΜΕΘ. Η κατάστασή της είναι καλή, δεν έχει διασωληνωθεί και έχει επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι στην πλάτη την νεαρή γυναίκα. Διακομίσθηκε μέσω ΕΚΑΒ στο ΤΕΠ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε δύο τραύματα στη θωρακική χώρα. Άμεσα διενεργήθηκε αξονική τομογραφία και οδηγήθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων.

«Είμαι κατάσκοπος και αυτή είναι τρομοκράτης – Μου είπαν να την σκοτώσω», είπε ο δράστης

Ο δράστης όπως έγραψε χθες το enikos.gr, είναι Ιρακινός, με γερμανικό διαβατήριο, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα από την Σερβία.

Ο 32χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο και υποστήριξε πως ο ίδιος είναι κατάσκοπος. «Είμαι κατάσκοπος και αυτή είναι τρομοκράτης και μου είπαν να την σκοτώσω», είπε στους αστυνομικούς.

Το Mega μετέδωσε βίντεο με τον δράστη να στέκεται στο σημείο της επίθεσης κρατώντας στα χέρια του το μαχαίρι, με το οποίο μαχαίρωσε το θύμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ