Ηλιούπολη: Βρέθηκε αίμα στους τοίχους, τι εκτιμούν οι Αρχές -Οι καβγάδες μητέρας-γιου, οι περίεργες συμπεριφορές του

Ηλιούπολη: Βρέθηκε αίμα στους τοίχους, τι εκτιμούν οι Αρχές -Οι καβγάδες μητέρας-γιου, οι περίεργες συμπεριφορές του

Απαντήσεις σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα επιχειρούν να δώσουν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, στην υπόθεση θανάτου μητέρας και γιου, που εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη.

Από την έρευνα, δεν προκύπτει η παρουσία τρίτου ατόμου στον χώρο, κάτι που ενισχύει το σενάριο της δολοφονίας και στη συνέχεια αυτοχειρίας.

Ήδη έχει τοποθετηθεί ο θάνατος της 63χρονης μητέρας νωρίτερα από αυτόν του γιου της.

Βασικά, ωστόσο, θεωρούνται τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στις δυο σορούς.

Ήταν ακαριαίος ή όχι ο θάνατος του 36χρονου;

Ένα από τα ερωτήματα στα οποία αναμένεται να δοθεί απάντηση είναι αν ο θάνατος του 36χρονου ήταν ακαριαίος η όχι.

Αυτό, όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, έχει σημασία προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούσε να μετακινηθεί μόνος του, καθώς υπενθυμίζεται πως η καραμπίνα που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα, ήταν σε άλλον χώρο από εκεί που βρέθηκε νεκρός ο 36χρονος.

Μάλιστα, στους τοίχους υπήρχαν αίματα, κάτι που υποδηλώνει πως ίσως προσπάθησε να κρατηθεί για να μπορέσει να φτάσει στο κρεβάτι εκεί όπου εντοπίστηκε νεκρός χωρίς τα ρούχα του.

Ερευνάται αν ο 36χρονος έπαιρνε ψυχοφάρμακα

Η εικόνα αυτή πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, παραπέμπει σε άτομο με ψυχική διαταραχή, αν και ο 36χρονος, μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα ή να λάμβανε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, και από την έρευνα που έγινε στο σπίτι, δεν εντοπίστηκαν -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- φάρμακα που θα μπορούσε να παίρνει.

Η καραμπίνα «θα δώσει απαντήσεις»

Όσον αφορά στην καραμπίνα, θεωρείται πως με αυτήν σημειώθηκε η τραγωδία. Ωστόσο, σαφείς απαντήσεις θα δοθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, εκεί όπου έχει μεταφερθεί.

Οι αναλυτές της ΔΕΕ θα ερευνήσουν εάν στο όπλο υπήρχαν και αλλά αποτυπώματα η όχι, ενώ αναζητούνται ίχνη πυρίτιδας και στα χέρια του 36χρονου.

Την ίδια ώρα δίνεται βαρύτατα και σε αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες  μάνα και γιος το τελευταία διάστημα είχαν  κάποιες εντάσεις μεταξύ τους, με τους λόγους ακόμα να διερευνώνται.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ