Πάτρα: «Αναγκάστηκα να πηδήξω από το παράθυρο, ήταν η μόνη μου ευκαιρία» -Συγκλονίζει η γυναίκα που έπεσε θύμα κακοποίησης

Πάτρα: «Αναγκάστηκα να πηδήξω από το παράθυρο, ήταν η μόνη μου ευκαιρία» -Συγκλονίζει η γυναίκα που έπεσε θύμα κακοποίησης

Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και αναγκάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο του σπιτιού της για να σωθεί από τη μανία του συντρόφου της, στην Πάτρα.

Η νέα σοκαριστική υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σήμερα, ο 41χρονος δράστης αφέθηκε ελεύθερος με τον τον όρο να μην πλησιάσει το σπίτι της συντρόφου του σε απόσταση 100 μέτρων, καθώς η δίκη του πήρε αναβολή για τις 18 Απριλίου, λόγω απουσίας της παθούσας.

Η γυναίκα βρέθηκε κάποια στιγμή έξω από το Δικαστήριο, όμως, δήλωνε ότι δεν θέλει να καταθέσει και αφήνει την Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα, ενώ δήλωσε τρομοκρατημένη μετά τα όσα συνέβησαν, σύμφωνα με το flamis.gr.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Ερμής Παπουτσής, δήλωσε πως ο πελάτης του ήταν το θύμα της ιστορίας και ότι εκείνη τον χτύπησε. Είπε, ακόμη, ότι η διαφωνία τους ήταν για κάτι χρήματα που του όφειλε αλλά και την κάρτα ΚΕΑ, την οποία κατά τον ισχυρισμό του, του είχε πάρει η σύντροφος.

Η γυναίκα περιέγραψε στους δημοσιογράφους τον εφιάλτη που βίωσε. «Κοιμόμουν και στις 3 τη νύχτα ήρθε, με ξύπνησε, άρχισε να με χτυπάει χωρίς λόγο, να ζητάει διάφορα πράγματα. Επειδή πέταγε τα έπιπλα, χτύπαγε κι εμένα, αναγκάστηκα να πηδήξω από το παράθυρο, γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να φύγω. Άλλος τρόπος δεν υπήρχε, γιατί μπροστά στην πόρτα και το άλλο παράθυρο ήταν αυτός, η μόνη μου ευκαιρία ήταν το παράθυρο. Η κοπελίτσα ήταν από κάτω και με βοήθησε. Εννοείται ότι τρόμαξα πάρα πολύ, εδώ δεν μπορώ να μιλήσω», τόνισε η γυναίκα που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Πάτρα: Έντρομη γυναίκα πηδά από το μπαλκόνι για να γλιτώσει την ενδοοικογενειακή βία -Δείτε βίντεο

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ