Προφυλακίστηκε ο 33χρονος συνοδηγός για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Προφυλακίστηκε ο 33χρονος συνοδηγός για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Στη φυλακή οδηγείται ο 33χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ως συνεργός στους πυροβολισμούς τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι που είχαν ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός 33χρονου άνδρα από την Κρήτη και τον ελαφρύτερο τραυματισμό άλλων δύο νεαρών.

Ο κατηγορούμενος ο οποίος μετά το αιματηρό συμβάν με τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς παραδόθηκε στις αρχές κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονιας με δόλο κατά συρροή.

Προανακριτικά έχει δηλώσει σοκαρισμένος από την εξέλιξη που είχε το επεισόδιο, το οποίο ξεκίνησε όπως είπε από μία παρατήρηση της παρέας των Κρητικών στον οδηγό του τζιπ επειδή βράχηκαν όταν το βαρύ όχημα έπεσε σε λακούβα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ήταν να ρίξει ένα χαστούκι σε έναν από τα θύματα, επειδή τον έφτυσε.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 37χρονου οδηγού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονιας με δόλο και κατά συρροη, οπλοφορια και οπλοχρησία και αναζητείται. Ο πιστολέρο, δράστης της αιματηρής επίθεσης, παραμένει άφαντος παραμένει, με τις έρευνες για τον εντοπισμό του σε Ελλάδα και Αλβανία να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ