Βόλος: Ξεσπά η σύζυγος του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του - «Δεν βίασε καμία ο αδελφός μου - Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης»

Βόλος: Ξεσπά η σύζυγος του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του - «Δεν βίασε καμία ο αδελφός μου - Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης»

Μια νέα εκδοχή για την υπόθεση της δολοφονίας του 33χρονου από έναν 50χρονο στον Βόλο, επειδή φέρεται να βίαζε την κόρη του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς η σύζυγος του καθ’ ομολογίαν δράστη κάνει λόγο για έναν άνθρωπο «γεννημένο να σε πείσει», ο οποίος δεν ήταν «καλός πατέρας».

«Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης»

«Δεν ήταν καλός άνθρωπος. Ήταν γεννημένος για να σε πείσει. Δεν ήταν και καλός πατέρας. Ένας καλός πατέρας πρέπει να κοιτάζει τα παιδιά, να μην τα αφήνει ελεύθερα και να πηγαίνει για αγριογούρουνα. Η πρώην γυναίκα του είναι πεθαμένη, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα. Εγώ όσο μπορούσα προσπάθησα να είμαι και μάνα για τα παιδιά του. Τα κατέστρεψε όλα ο αλήτης», ανέφερε στο STAR η σύζυγος του 50χρονου.

Παράλληλα, η σύζυγος του δράστη υποστηρίζει ότι ο αδερφός της δεν προέβη στις πράξεις για τις οποίες τον κατηγόρησε η 18χρονη κόρη του 50χρονου.

«Δεν πιστεύω ότι το έκανε. Αλλά αν το έκανε, υπάρχουν νόμοι. Έμπαινε στο σπίτι μας ο αδερφός μου, δεν κατάλαβα ποτέ τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του 50χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ