Αμβούργο: Παραδόθηκε ο 35χρονος Τούρκος που κρατούσε όμηρο το παιδί του στο αεροδρόμιο

Αμβούργο: Παραδόθηκε ο 35χρονος Τούρκος που κρατούσε όμηρο το παιδί του στο αεροδρόμιο

Τέλος με το θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, όπου το βράδυ του Σαββάτου σήμανε συναγερμός λόγω της εισβολής ενόπλου με αυτοκίνητο στην πίστα. Ο 35χρονος Τούρκος, που κρατούσε όμηρο την 4χρονη κόρη του για πάνω από 15 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του, παραδόθηκε στις Αρχές.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, ο 35χρονος συνελήφθη χωρίς να φέρει καμία αντίσταση. Η αστυνομία διαπραγματευόταν από το βράδυ του Σαββάτου με τον 35χρονο και την διαδικασία είχαν αναλάβει ειδικοί ψυχολόγοι. Μάλιστα Γερμανοί αξιωματούχοι προειδοποιούσαν ότι το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό για απογειώσεις και προσγειώσεις μέχρι να λήξει η ομηρία.

Γερμανικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο 35χρονος είναι τουρκικής καταγωγής, από την Κάτω Σαξονία και φέρεται να είχε διαμάχη με τη μητέρα του παιδιού σχετικά με την επιμέλεια και το απόγευμα του Σαββάτου απήγαγε το κοριτσάκι. Σύμφωνα με την Bild, ο άνδρας ήθελε να ταξιδέψει μαζί της στην Τουρκία με αεροπλάνο. Επίσης, η μητέρα είχε τηλεφωνήσει νωρίτερα στην αστυνομία, καταγγέλλοντας την απαγωγή του παιδιού.

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι η αναστάτωση που επικρατούσε από το βράδυ του Σαββάτου (04/11) στο αεροδρόμιο του Αμβούργου ήταν μεγάλη καθώς ο 35χρονος πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και πέταξε μολότοφ, εισβάλοντας στην πίστα του αερολιμένα. Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, ενώ έκλεισαν και οι τερματικοί σταθμοί και ακυρώθηκαν δεκάδες πτήσεις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ