Συναγερμός σε σχολείο στο Αμβούργο: Δύο άτομα με όπλο μπήκαν και απείλησαν καθηγητή, μεγάλη κινητοποίηση

Συναγερμός σε σχολείο στο Αμβούργο: Δύο άτομα με όπλο μπήκαν και απείλησαν καθηγητή, μεγάλη κινητοποίηση

Συναγερμός έχει σημάνει σε σχολείο στο Αμβούργο, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι νωρίτερα εισέβαλαν δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων οπλισμένο, και απείλησαν καθηγητή.

Αγνωστες είναι οι μετέπειτα κινήσεις των δύο δραστών, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν ταμπουρωθεί σε αίθουσα του σχολείου, ενώ ορισμένα γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι διέφυγαν και αναζητούνται.

Το κτίριο του σχολείου έχει περικυκλωθεί από ειδικές δυνάμεις της γερμανικής αστυνομίας, οι μαθητές μεταφέρθηκαν σε ασφαλή αίθουσες, ενώ οι γύρω δρόμοι έχουν κλείσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διευθυντή του σχολείου, ζητήθηκε αρχικά από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να κλειδωθούν στις αίθουσες διδασκαλίας τους, ενώ στη συνέχεια οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ερεύνησαν τους χώρους και συνόδευσαν τους μαθητές έξω από το κτίριο. Ένα ελικόπτερο έκανε κύκλους πάνω από το σχολείο και ένα όχημα εκκένωσης της αστυνομίας βρισκόταν σε ετοιμότητα.

Η αστυνομία χρησιμοποίησε το X (πρώην Twitter) για να ζητήσει από τον κόσμο να αποφύγει την περιοχή γύρω από το σχολείο.

Την πρώτη κλήση έκτακτης ανάγκης έκανε στις 10:55 π.μ. τοπική ώρα «κάποιο άτομο στην περιοχή του σχολείου», όπως είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στη «Welt». Κατά συνέπεια, υπήρχε «μια ασαφής κατάσταση κινδύνου».

Δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ