Μπάιντεν: Τάσσεται υπερ της απαγόρευσης του Tik Tok στις ΗΠΑ

Μπάιντεν: Τάσσεται υπερ της απαγόρευσης του Tik Tok στις ΗΠΑ

Ο Τζο Μπάιντεν σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους το βράδυ της Παρασκευής είπε ότι θα υπογράψει τον νόμο που θα απαγορεύει το Tik Tok στις ΗΠΑ.

Ωστόσο όπως είπε για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει πρώτα η Βουλή των Αντιπροσώπων να εγκρίνει το σχετικό νομοθέτημα. Και όλα αυτά την ώρα που ο διαφαινόμενος αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε ανήσυχος με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σημειώνεται ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων σχεδιάζει να ψηφίσει την απαγόρευση του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης είπε την ερχόμενη Τρίτη, είτε την ερχόμενη Τετάρτη. Μάλιστα το νομοσχέδιο εγκρίθηκε ομόφωνα από επιτροπή της Βουλής.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα ψηφίσει επί της πρότασης σύμφωνα με τους κανόνες που απαιτούν τα δύο τρίτα των μελών να ψηφίσουν «ναι» για να εγκριθεί, όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters. «Αν το ψηφίσουν, θα το υπογράψω», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Εάν απαλλαγείτε από το TikTok, το Facebook … θα διπλασιάσει τις δραστηριότητές του» είπε προ ημερών ο Ντόναλντ Τραμπ συμπληρώνοντας ότι δεν θέλει το Facebook «να τα πάει καλύτερα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ