Χαρδαλιάς: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα -Θα κρίνουν την εξέλιξη της πανδημίας

Χαρδαλιάς: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα -Θα κρίνουν την εξέλιξη της πανδημίας

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, έστειλε ευχές ενόψει του Δεκαπενταύγουστου και υπενθύμισε την ανάγκη τήρησης των μέτρων περιορισμού μετάδοσης του κορωνοίού.

Λίγες ώρες αφότου ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα δέσμη μέτρων για τον κορωνοϊό, μεταξύ των οποίων η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στην Αττική, αλλά και μέτρα «αλά Πόρος» για τα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου, ο υφυπουργός επανήλθε στο θέμα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Νίκος Χαρδαλιάς: Στόχος να παραμείνουμε υγιείς

Όπως είπε, «στόχος είναι να παραμείνουμε υγιείς και να μην χρειαστεί να πάρουμε μέτρα τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας, για τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας».

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ζήτησε από τους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα, να φορούν μάσκα και να κρατούν αποστάσεις το διήμερο της Παναγίας. «Αν ο καθένας μας αποφύγει συγχρωτισμούς και χαλαρώσει, ξεκουραστεί, διασκεδάσει τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, τότε και μόνο τότε θα έχουμε κερδίσει και αυτή τη μάχη», κλείνει το μήνυμά του.

Αναλυτικά η ανάρτηση Χαρδαλιά για τον Δεκαπενταύγουστο

«Τα επόμενα 24ωρα, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες. Θα είναι και εκείνες που θα κρίνουν την πορεία και έκβαση των πραγμάτων σε αυτή τη φάση της εξέλιξης της πανδημίας, της μάχης μας με τον αόρατο εχθρό.

Και το μήνυμα, το ζητούμενο, ο στόχος είναι ένας: να παραμείνουμε υγιείς και να μη χρειαστεί να πάρουμε μέτρα τα οποία θα είναι ολέθρια για την οικονομία μας, για τις επιχειρήσεις μας, τις οικογένειές μας, την πατρίδα μας.

Ας είναι ξεκάθαρο.

Αν ο καθένας και η κάθε μία από εμάς από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες φοράει τη μάσκα του και κρατάει τις αποστάσεις, αν όσοι ειδικά επιστρέψουν από τις διακοπές μείνουν μακριά από τους ανθρώπους που μπορεί να κινδυνεύσουν τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, αν ο καθένας μας αποφύγει συγχρωτισμούς και χαλαρώσει, ξεκουραστεί, διασκεδάσει τηρώντας τα προστατευτικά μέτρα, τότε και μόνο τότε θα έχουμε κερδίσει και αυτή τη μάχη».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS