Παναγιωτόπουλος για Τουρκία: Αν χρειαστεί θα δείξουμε τα δόντια μας

Παναγιωτόπουλος για Τουρκία: Αν χρειαστεί θα δείξουμε τα δόντια μας

Την αποφασιστικότητα της Ελλάδας να δείξει τα δόντια της στην Τουρκία εάν η γείτονα χώρα οξύνει την επιθετική της πολιτική, προχωρώντας στα παράνομα σχέδιά της για γεωτρήσεις στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, διαμήνυσε από τη Βουλή ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, υπογραμμίζοντας ότι η Αθήνα δεν τηρεί στάση απλού παρατηρητή.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος υπενθύμισε την ισχυρή αντίδραση της χώρας μας στον Έβρο, τονίζοντας ότι οι κόκκινες γραμμές είναι αδιαπραγμάτευτες.

«Η Ελλάδα δεν παρακολουθεί. Ενίοτε δείχνει και τα δόντια της. Τα δείξαμε στην απόπειρα παραβίασης των συνόρων μας στον Έβρο και σε αυτό το δρόμο κινούμαστε. Έχουμε δηλώσει ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές μας, σε περίπτωση που η Τουρκία προχωρήσει η Τουρκία σε όξυνση της επιθετικής πολιτικής της έχουμε απάντηση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Νωρίτερα, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για εξωτερική πολιτική απλής παρακολούθησης της τουρκικής επιθετικότητας, εκτιμώντας ότι η Άγκυρα στοχεύει στην πρόκληση θερμού επεισοδίου και επισημαίνοντας την ανάγκη για περαιτέρω δράση από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS