«Βόμβα» Αντετοκούνμπο: «Ο Βούκτσεβιτς θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδος»

«Βόμβα» Αντετοκούνμπο: «Ο Βούκτσεβιτς θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδος»

Μεταγραφή από το... NBA για την Εθνική Ελλάδος από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Γουίζαρντς όπου "έλαμψε" ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς, ο "Greek Freak" σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης αποκάλυψε πως ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και γιος του Ντούσαν Βούκσεβιτς του είπε πως θα ήθελε να ενταχθεί στην "γαλανόλευκη" κάτι που το είδε με θετικό... μάτι ο Γιάννης που σχολίασε πως θα ήταν καλή προσθήκη και πως θα βοηθούσε σίγουρα Ελλάδα.

Ο Αντετοκούνμπο με απίστευτη δήλωση αποκάλυψε πως ο Βούκτσεβιτς θέλει να παίξει στην Εθνική Ελλάδος!

Ο Τρίσταν Βούκτσεβιτς "έκλεψε" τις εντυπώσεις στη νίκη των Γουίζαρντς επί των Μιλγουόκι Μπακς, με τον 21χρονο πάουερ/φόργουορντ σέντερ να ολοκληρώνει τον αγώνα με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ 3 ασίστ και 1 κλέψιμο ενώ συνέτριψε το ρεκόρ καριέρας του πετυχαίνοντας επτά πόντους σε 54 (!) δευτερόλεπτα. Αν και μέχρι πρότινος μετρούσε μόλις 5 συμμετοχές με 9 πόντους σε 32 λεπτά, κατάφερε να ξεχωρίσει και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, κάτι που έκανε και ιδιαίτερη αίσθηση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο "Greek Freak" σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη λήξη του αγώνα, αποκάλυψε ότι ο Βούκτσεβιτς του είπε ότι είναι Έλληνας και πως σκέφεται να ενταχθεί στην Εθνική Ελλάδος, κάτι που απ 'οτι φαίνεται ο Γιάννης εγκρίνει αφού υποστήριξε πως θα ήταν μια καλή προσθήκη για την "γαλανόλευκη" την οποία θα μπορούσε σίγουρα να την βοηθήσει. Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ είναι γιος του Ντούσαν Βούκσεβιτς, αγωνιζόταν για χρόνια στις ακαδημίες του Ολυμπιακού ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Ήρθε και μου είπε ότι είναι Έλληνας. Ήμουν κάπως έκπληκτος που μου μιλούσε ελληνικά. Μίλησα με τον Θανάση και μου είπε ότι είχε παίξει (σ.σ ο Βούκτσεβιτς) στην Ελλάδα μερικά χρόνια. Μου είπε ότι σκέφτεται να ενταχθεί στην Εθνική ομάδα. Θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για εμάς.

Έπαιξε σκληρά απόψε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σουτάρει τρίποντα. Είχε μεγάλη εμπειρία, νομίζω έπαιξε λίγο στην Ελλάδα και μετά στην Παρτίζαν. Ένας παίκτης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει τους Γουίζαρντς και σίγουρα να βοηθήσει και την Εθνική".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ