Ο Ριβάλντο πουλάει την ομάδα του

rivaldomozi

"Πωλητήριο" έβαλε ο Ριβάλντο στην ομάδα Μότζι Μιρίμ της οποίας εδώ και λίγα χρόνια ήταν ο διοικητικός ηγέτης. Ο μεγάλος Βραζιλιάνος που πέρασε και από τη χώρα μας παίζοντας σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ έβαλε κανονική αγγελία στο διαδίκτυο με την οποία εξηγούσε τους λόγους και εγγυήθηκε ότι μέχρι να υπάρξει ομαλή μετάβαση θα είναι δίπλα στην ομάδα.

"Εγώ, ο Ριβάλντο, αυτή τη στιγμή πρόεδρος της Μότζι Μίριμ, για συγκεκριμένους λόγους, αποφάσισα να αναζητήσω νέους επενδυτές για το σύλλογο. Παρόλα αυτά, θα παραμείνω έως ότου υπάρξει μια υγιής μετάβαση για όλους και ιδιαίτερα για τη Μότζι Μίριμ.

Σημειώστε ότι ο σύλλογος είναι στην πρώτη κατηγορία του Παουλίστα, η δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της Βραζιλίας και έχει τη δική του κληρονομιά. Όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα μου στην ακόλουθη διεύθυνση email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ