Ο Βησσαριωνιστές επιτίθενται και πάλι

Ο Βησσαριωνιστές επιτίθενται και πάλι

Οι οπαδοί του Βησσαρίωνα επιτίθενται και πάλι στις ημέρες μας.

Είναι όσοι ακολουθούν τον αρνητή της ιδιοπροσωπίας των Ελλήνων καρδινάλιο της Παποσύνης Βησσαρίωνα για να έχουν την εύνοια και τις επευφημίες των ηγετών της Δύσης ή και για να αποκτήσουν, όπως εκείνος, προσωπικά οφέλη από τη στάση τους. Είναι επίσης όσοι Έλληνες έχουν  έναν άκριτο ιδεολογικό θαυμασμό και προσανατολισμό προς την Δύση και σε ό, τι Αυτή προβάλλει, μη γνωρίζοντας, ή λησμονώντας, ή απορρίπτοντας τον πολιτισμό των προγόνων τους. Σε αυτή την κατάσταση της ιδεολογικής επίθεσης που δεχόμαστε οι Έλληνες απαιτείται, όπως πάντα έως σήμερα, σταθερή και  αδιαπραγμάτευτη  αντίσταση, με όπλα την Πίστη μας στην Ορθοδοξία και την Αγάπη μας προς την Πατρίδα και τις Παραδόσεις της.

Οι επιθέσεις κατά της ιδιοπροσωπίας μας των ισχυρών της Δύσης υπήρξαν σε κάθε εποχή, έως και σήμερα. Από το 1054, με το μεγάλο σχίσμα, αρχίζει να καλλιεργείται το μίσος και να πραγματοποιούνται επιθέσεις κατά των ανυπότακτων Ελλήνων. Απολύτως επιγραμματικά θυμίζουμε την άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Φράγκους το 1204, την σε βάρος των Ελλήνων μέχρις εξευτελισμού καταπίεση στη Σύνοδο Φεράρας – Φλορεντίας από τον Πάπα προκειμένου να αποδεχθούν την υποταγή τους σε αυτόν, την σφοδρή επίθεση εκδυτικισμού των  Ελλήνων εκ μέρους των παπικών κληρικών και λαϊκών κατά τη διάρκεια της Φραγκοκρατίας, ιδιαίτερα στα νησιά του Ιονίου πελάγους, αλλά και του Αιγαίου, την εκ μέρους της αντίθεης και αντιεκκλησιαστικής  γαλλικής επανάστασης και του Ναπολέοντα καταπίεση και επιχείρηση επιβολής αθέου καθεστώτος στα Ιόνια νησιά όταν τα κατέλαβαν, την καταπίεση και την ταπεινωτική σε βάρος των Ελλήνων κατά την διάρκεια της Επανάστασης του 1821 συμπεριφορά των τότε Μεγάλων Δυνάμεων, συμπεριφορά που συνεχίζεται έως στις ημέρες μας. Όλες οι επιθέσεις αυτές εναντίον της ταυτότητάς μας απέτυχαν λόγω της γενναιότητας και της αυτοθυσίας των προγόνων μας.

Σήμερα οι οπαδοί του άθεου, ηδονιστικού και ατομικιστικού  τρόπου ζωής επιχειρούν να καταστρέψουν την ιδιοπροσωπία μας ως Ελλήνων ξεριζώνοντας από τις ψυχές μας την Ορθοδοξία και διαστρέφοντας βασικούς πυλώνες της ύπαρξής μας, όπως είναι η οικογένεια. Οι Βησσαριωνιστές επιχειρούν να κάμουν πράξη ό, τι πιο παρακμιακό παράγει η Δύση και βεβαίως χειροκροτούνται από κάποιους ηγέτες της, γιατί η Ελλάδα γίνεται η πρώτη Ορθόδοξη χώρα που δέχεται τον γάμο των ομοφυλοφίλων και εισήλθε στην ομάδα των «προοδευτικών» κρατών. Το νεοφιλελεύθερο περιοδικό «Εκόνομιστ», που εκφράζει την παγκοσμιοποίηση και τη νέα εποχή,  ονόμασε την Ελλάδα «χώρα της χρονιάς 2023»…Είναι το ίδιο περιοδικό που το 2013 είχε επιλέξει ως «χώρα της χρονιάς» την Παραγουάη, «για τη νομιμοποίηση της ψυχαγωγικής μαριχουάνας και του γάμου ομοφυλοφίλων»… Η κυβέρνηση και η πλειοψηφία των βουλευτών  έβαλαν πάνω από τη θέληση του λαού και την ελληνορθόδοξη παράδοσή του το χειροκρότημα των ξένων ισχυρών λόμπις.

Τα επιχειρήματα που γράφτηκαν και ακούστηκαν υπέρ του «γάμου» των ομοφυλοφίλων πρέπει να συγκεντρωθούν και να αποτελέσουν βιβλίο τραγικών στο υπόβαθρό τους ανεκδότων. Είναι ανέκδοτο ως θέμα η επιχειρηματολογία ότι ο ήλιος ανατέλλει από τη δύση…Ακόμη και θεωρούμενοι σοβαροί πολιτικοί και δημοσιογράφοι δέχθηκαν να εκτεθούν, προκειμένου να υποστηρίξουν ως λογικό το απολύτως παράλογο βιολογικά του πράγματος. Πολιτικοί εξετέθησαν, γιατί ενώ είχαν αρνητική άποψη  έναντι του Νομοσχεδίου, μετά από συζήτηση στην οποία εκλήθησαν άλλαξαν γνώμη….Δημοσιογράφοι χωρίς αιδώ αναπλήρωσαν την αδυναμία ευρέσεως επιχειρημάτων με ύβρεις εναντίον όσων υποστηρίζουν ότι ένας είναι ο γάμος και αυτός είναι μεταξύ ανδρός και γυναικός.

Ήταν θλιβερή η εικόνα της σχεδόν άδειας αίθουσας της Βουλής κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. Απόντες και οι πλείστοι των βουλευτών της ΝΔ, που σε λίγες ώρες θα ψήφιζαν υπέρ του Νομοσχεδίου (Ν/Σ). Άδεια και τα υπουργικά έδρανα, με μόνο καθήμενο σε αυτά τον υποστηρικτή του εν λόγω Ν/Σ, αρμόδιο υπουργό. Θλιβερή η εικόνα της  Προέδρου της Δημοκρατίας να γλεντάει την ψήφιση του Νομοσχεδίου, ερχόμενη σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, των αντίθετων με το ψηφισθέν Νομοσχέδιο. Θλιβερή και η εικόνα όσων βουλευτών απέσχον της ψηφοφορίας. Έδειξαν ότι δεν είχαν το θάρρος να εκφράσουν με την ψήφο τους την βούλησή τους. Είναι σωστή η άποψη του πολιτικού επιστήμονα Λευτέρη Κουσούλη, πως το σωστό σε μια ζωντανή και μαχόμενη δημοκρατία είναι όσοι βουλευτές απέχουν ψηφοφορίας να κηρύσσονται έκπτωτοι του αξιώματός τους.

Είναι μέσα στην παθολογία της πολιτικής εξουσίας και του ιδεολογικού εποικοδομήματος της χώρας μας το ότι ενώ η μεγάλη πλειονοψηφία του λαού είναι εναντίον του ψηφισθέντος Ν/Σ, δεν είχε και δεν έχει τη δυνατότητα να διατυπώσει την άποψή της, παρά περιθωριακά και σε ελάχιστες περιπτώσεις. Αυτό γιατί αντίθετα προς τον λαό στο επίπεδο των ΜΜΕ υπήρξε σχεδόν μία φωνή και αυτή ήταν υπέρ του Ν/Σ. Αυτή η ομόφωνη πληροφόρηση, δεν αποτελεί άποψη, είναι προπαγάνδα. Δεν υπήρξαν επίσης σοβαρές δημοσκοπήσεις με το σαφές ερώτημα αν ο λαός είναι υπέρ ή κατά του γάμου των ομοφυλοφίλων και αν αυτόν τον θεωρούν ίδιο με έναν φυσιολογικό γάμο. Η μη δυνατότητα έκφρασης της βούλησης των Ελλήνων, η καταιγιστική προπαγάνδα και οι συζητήσεις των βουλευτών με τον πρωθυπουργό τον βοήθησαν ο «γάμος» των ομοφυλοφίλων να είναι σήμερα Νόμος του Κράτους... Οι προσεχείς ευρωεκλογές θα δείξουν τα αντανακλαστικά του λαού σε αυτή την απόφαση του κ. Μητσοτάκη.

Με την ψήφιση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων οι Έλληνες εισήλθαμε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ύπαρξή μας, που ουδείς μπορεί να προβλέψει πώς θα βγούμε από αυτήν. Είναι η πρώτη φορά από το 1828, που η κρατική εξουσία, την οποία μάλιστα ψήφισαν συντηρητικοί και φιλελεύθεροι πολίτες, προχωρεί σε ένα μέτρο σε βάρος της ταυτότητας της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Ο Νόμος αυτός  είναι για τον Ελληνισμό πολύ χειρότερος από όλους όσοι ψηφίστηκαν επί κυβερνήσεων Α. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη. Ανεξάρτητα από τα όσα θα μας συμβούν η παρούσα Κυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία ως αυτή που επιχειρεί να κτυπήσει καίρια την οικογένεια και γενικά τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων, όπως ο Αλ. Τσίπρας θα μείνει στην Ιστορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών…-

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ