Αυτοί είναι οι αγρότες από τη Θεσσαλία που θα συναντηθούν τη Δευτέρα με τον Κ.Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

Αυτοί είναι οι αγρότες από τη Θεσσαλία που θα συναντηθούν τη Δευτέρα με τον Κ.Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των αγροτών από τη Θεσσαλία που θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την προσεχή Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στην επιτροπή που θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι οι: Αλειφτήρας Σωκράτης, Αντωνίου Σωτήρης, Γαλάνης Δημήτρης, Γιαννακός Σωτήρης, Καλογιαντσίδης Γιάννης, Κουκούτσης Γιάννης, Κωστόπουλος Αριστείδης, Μαρούδας Ρίζος, Πάντζιος Χρήστος, Πρασσάς Θανάσης, Σβερονόπουλος Γαρύφαλλος, Σδράλης Γιάννης, Σπυρόπουλος Παύλος, Τσικριτσής Στέλιος και Τσιούτρας Γιάννης.

Η συνάντηση των αγροτών με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα γίνει τη Δευτέρα στις 12.30μ.μ. στο Μέγαρο Μαξίμου και θα συζητηθούν τα ζητήματα που έχουν ανακύψει στον αγροτικό τομέα της Θεσσαλίας μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία του Σεπτεμβρίου.

Δημήτρης Τσιόδρας: H θεσσαλία θα μπορέσει να αποκατασταθεί και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον

Ο Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας στην ΕΡΤ για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες είπε ότι θα πρέπει να αναμένουμε τις δηλώσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Αποκάλυψε ότι έχει γίνει στους αρμοδίους η παρουσίαση του σχεδίου ανασυγκρότησης της περιοχής από τους Ολλανδούς ώστε η περιοχή της Θεσσαλίας να μπορεί όχι μόνο να αποκατασταθεί αλλά να χτίσει και ένα καλύτερο μέλλον.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ