Ληστεία στην Ακρόπολη: Στον ανακριτή οι δύο 17χρονοι που τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 18χρονο

Ληστεία στην Ακρόπολη: Στον ανακριτή οι δύο 17χρονοι που τραυμάτισαν με μαχαίρι τον 18χρονο

Οι δύο δράστες οδηγήθηκαν ενώπιον της εισαγγελέως Ανηλίκων, η οποία άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του 17χρονου Αρμπέρ Μ., όπου ομολόγησε ότι τραυμάτισε με μαχαίρι τον 18χρονο Δημήτρη τη Δευτέρα του Πάσχα (17/4), ενώ και στους δύο ασκήθηκε δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροήν, αλλά και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

«Δεν το ήθελα, το έκανα πάνω στην πίεση», λέει ο 17χρονος δράστης

Αρχικά επιχείρησε και εκείνος να αποδώσει το μαχαίρωμα στον συνεργό του, αλλά, όταν οι αστυνομικοί τού έδειξαν τη ματωμένη μπλούζα και τα παπούτσια που φορούσε, τα οποία είχαν περιγράψει τα θύματα, ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που έπληξε τον Δημήτρη.

Ο 17χρονος δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Δεν το ήθελα. Το έκανα πάνω στην πίεση. Ηθελα να τον πιέσω για να πάρω το τσαντάκι και έγινε ότι έγινε».

Ακρόπολη: Σεσημασμένος ο δράστης -Ο 18χρονος τραυματίστηκε στην κοιλιά και στον λαιμό

Ο δράστης έχει απασχολήσει τις Αρχές, και συγκεκριμένα είχε συλληφθεί και πάλι στις 8 Ιανουαρίου από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα για κλοπή.

Κατά τη διακομιδή του 18χρονου στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου εξακολουθεί και νοσηλεύεται, υπεβλήθη άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, ενώ οι γιατροί ενημέρωσαν τους αστυνομικούς πως «διέγνωσαν τραυματισμό δια νύσσον αντικείμενο α) στον τράχηλο και β) στην κοιλιακή χώρα σε δύο σημεία και συγκεκριμένα στην λαγόνιο αρτηρία, τραύματα τα οποία είναι απειλητικά για τη ζωή του και ήταν πιθανό να είχαν θανατηφόρο αποτέλεσμα ειδικά εάν το τραύμα στην περιοχή του τραχήλου είχε χτυπήσει αγγείο».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ