Άνω Λιόσια: Δρομολόγιο του τρόμου για 53χρονη - Όλες οι λεπτομέρειες της καταγγελίας για οδηγό λεωφορείου που πήγε να της σκίσει τα ρούχα

Άνω Λιόσια: Δρομολόγιο του τρόμου για 53χρονη - Όλες οι λεπτομέρειες της καταγγελίας για οδηγό λεωφορείου που πήγε να της σκίσει τα ρούχα

Σοκαριστική είναι η καταγγελία μιας 53χρονης, η οποία έζησε εφιαλτικές στιγμές μέσα σε λεωφορείο, καθώς, σύμφωνα με όσα κατέθεσε στις Αρχές, ο οδηγός αποπειράθηκε να τη βιάσει!

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στα Άνω Λιόσια, όταν προς το τέλος της διαδρομής ο οδηγός είχε μείνει μόνος με την επιβάτιδα μέσα στο όχημα.

Άνω Λιόσια: Δρομολόγιο του τρόμου για 53χρονη

Το εφιαλτικό περιστατικό συνέβη επί της οδού Ρόδων στα Άνω Λιόσια και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Ήταν γύρω στις δώδεκα, όταν η 53χρονη είχε μείνει μόνη της μέσα στο λεωφορείο, το οποίο πλησίαζε στον τερματικό σταθμό της γραμμής. Φαίνεται πως η ίδια έκανε λάθος και έχασε τη στάση της. Εκεί, κουβέντα στην κουβέντα, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 52χρονος οδηγός ξεκίνησε να την πολιορκεί, χωρίς να λογαριάζει πως η 53χρονη δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να ασχοληθεί μαζί του. Μάλιστα, έγινε ακόμη πιο φορτικός όταν άρχισε να απλώνει τα χέρια του σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Η γυναίκα δυσανασχέτησε έντονα, αλλά ήταν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και φοβήθηκε να ασκήσει βία, προκειμένου να τον απωθήσει από κοντά της. Άλλωστε, οι πόρτες του λεωφορείου ήταν κλειστές. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, ο 52χρονος κάποια στιγμή οπισθοχώρησε, άνοιξε την πόρτα και την άφησε να φύγει. Η γυναίκα κάλεσε το σύζυγό της και πήγε τρέχοντας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό, τον συνέλαβαν, κι έτσι χθες βρέθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών. Ο 52χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της παρουσίας σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου κατοικεί δύο φορές το μήνα. Την ίδια στιγμή, η ΟΣΥ ανακοίνωσε πως διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, καλώντας τον για εξηγήσεις. Ο ίδιος αρνείται όλες τις καταγγελίες.

Μεγάλο σοκ

Το σοκ της γυναίκας ήταν μεγάλο, όπως φάνηκε απ’ όσα είπε στο Mega: «Βλέπω εφιάλτες στον ύπνο μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν μου φεύγει η εικόνα εμένα από το μυαλό, δεν μου φεύγει όπως με κοίταγε».

«Εγώ έμεινα μόνη μου, σηκώνομαι και λέω: “Συγγνώμη, κύριε, κάνει στάση εδώ;” και μου λέει: “Εδώ τελειώνουν οι στάσεις και κατεβαίνουν οι επιβάτες”. Του λέω: “Φοβάμαι, Παναγία μου, δεν κατεβαίνω τώρα εδώ πέρα”. Μου λέει: “Πάμε πιο πάνω, στο βουνό”. Περάσαμε στάση, “στάση, στάση” φωνάζω και του λέω: “Να κάνω τι στο βουνό, κύριε;”» είπε ταραγμένη η 53χρονη.

«Εγώ ήμουν πίσω στην καρέκλα μόνη μου, σηκώθηκε ο κύριος, με κλειστές τις πόρτες. Μου λέει: “Εμένα με λένε… και είμαι διαζευγμένος, είσαι πολύ ωραία γυναίκα”. “Θέλεις κάτι;” του λέω». Κάπου εκεί ο οδηγός φέρεται να άρχισε να την ακουμπά και να τη θωπεύει σε όλο το κορμί της. «Εγώ τραβιόμουν “σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σου ζήτησα κάτι;” του λέω, “δεν θέλω κάτι”. Μου λέει: “Θα μου κάνεις αναφορά;”. Το κατάλαβε, εγώ δεν του απάντησα, όμως, λέω “να δω πού θα το πάει”. Μου ζήτησε συγγνώμη. “Συγγνώμη, με το ζόρι δεν γίνεται κάτι”. Μετά άνοιξε τις πόρτες και κάπνιζε τσιγάρο».

Η γυναίκα, μέσα σε κλάματα, μίλησε για το πώς εκείνος άπλωσε τα χέρια του πάνω της: «Μου έλεγε: “Έχεις ωραίο δέρμα. Ποπό, τι είναι αυτό το πράγμα!”. Μου έπιασε το στήθος, μου έπιασε την κοιλιά, μου έπιασε τον κ… Μέχρι τα γυαλιά μου έπιασε και το σταυρουδάκι στο λαιμό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ