Βόλος: Συγκλονίζει γιος αγνοούμενου -«Μου είπε "δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο'' -Βρήκα μόνο το παντελόνι του» [βίντεο]

Βόλος: Συγκλονίζει γιος αγνοούμενου -«Μου είπε "δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο'' -Βρήκα μόνο το παντελόνι του» [βίντεο]

Ένας από τους κατοίκους της Θεσσαλίας που «σφυροκόπησε» η κακοκαιρία Daniel και ζει ώρες μεγάλης αγωνίας είναι ο γιος τού 42χρονου αγνοούμενου στον Βόλο.

Μεταξύ των ανθρώπων που αγνοούνται είναι ο Σταμάτης Καραμανώλας, 42 ετών, του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ο γιος του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του, μίλησε στην κάμερα του Open.

Ο γιος του 42χρονου ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο και κατάφερε να γλιτώσει, καθώς σκαρφάλωσε στην οροφή του οχήματος. Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάποιο σημάδι ελπίδας για τον πατέρα του.

«Θυμάμαι τα πάντα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας μου πήρε την απόφαση να περάσει ένα ορμητικό ρέμα. Θυμάμαι όλη μας τη συζήτηση. Όσο ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητο προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον για να ζητήσουμε βοήθεια και τα καταφέραμε. Εν τέλει, ο πατέρας μου κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο πάνω σε ένα δέντρο και να το μπλοκάρει. Όταν έγινε αυτό έσπασε το πίσω παρμπρίζ και γέμισε όλο το αμάξι νερά. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε μέσα και βγήκαμε», είπε αρχικά ο Μάνθος Καραμανώλας.

Γλίτωσε στο... τσακ από την ορμή της κακοκαιρίας Daniel -Σκαρφάλωσε στην οροφή του αυτοκινήτου και πήδηξε σε χωράφι

«Κατάφερα, χωρίς να ξέρω πώς, και σκαρφάλωσα στην οροφή, αλλά τα νερά ήταν τόσο ορμητικά που πήραν μαζί τους τον πατέρα μου. Δεν τον ξαναείδα και το μόνο που μου είπε ήταν ότι δεν μπορούσε να κρατηθεί άλλο. Το ποτάμι πήρε προς τα κάτω το αυτοκίνητο και μόλις βρήκα την ευκαιρία πήδηξα μέσα σε ένα χωράφι.

Κατάφερα να επικοινωνήσω με δικούς μου ανθρώπους, που ενημέρωσαν την Πυροσβεστική. Ήρθε μία μπουλντόζα, γύρισε το αμάξι μήπως ο πατέρας μου ήταν εγκλωβισμένος από κάτω. Από τότε μέχρι και σήμερα είμαστε μόνοι μας», ανέφερε στη συνέχεια ο 17χρονος.

Αναφερόμενος στις προσπάθειες που έγιναν για να βρεθεί ο πατέρας του, είπε ότι μέχρι πρόσφατα δεν υπήρξε βοήθεια.

«Σήμερα δραστηριοποιήθηκαν λίγο. Ό,τι έχουμε βρει, το βρήκα εγώ ο ίδιος, είναι το παντελόνι του. Άλλα αντικείμενα από το αυτοκίνητο τα βρήκα εγώ σκάβοντας», είπε χαρακτηριστικά.

«Το μόνο που ζητάμε είναι να στείλετε μηχανήματα. Να σκαφτεί το ποτάμι, να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος, είναι κρίμα, είναι άνθρωπος, δεν είναι ζώο. Η στάθμη του νερού δεν ήταν μεγάλη, είχε μεγάλη ορμή το ρέμα. Μας ταξίδεψε σε δευτερόλεπτα τουλάχιστον 500 μέτρα. Ήταν φρικτό», επισήμανε στην έκκλησή του ο Μάνθος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ