Δολοφονία Άλκη: Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 23χρονο χούλιγκαν - Νέες αποκαλύψεις για τη βίαιη δράση του

Δολοφονία Άλκη: Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 23χρονο χούλιγκαν - Νέες αποκαλύψεις για τη βίαιη δράση του

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Σεσημασμένος για χουλιγκανική βία είναι ο 23χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη καθώς στο παρελθόν, για οπαδικούς λόγους και πάλι, είχε μαχαιρώσει και άλλον άνθρωπο.

O κατηγορούμενος είχε ενεργή συμμετοχή σε επεισόδια στα γήπεδα, και η αστυνομία εξετάζει την παρουσία του σε αυτά που έγιναν το 2017 στον Βόλο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το MEGA, τότε, είχε βρεθεί επάνω στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, όπου έδινε μάχη σώμα με σώμα με οπαδούς της ΑΕΚ, κρατώντας μάλιστα και τότε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο που μοιάζει με μαχαίρι.

Επίσης, τον Μάρτιο του 2019 φέρεται να είχε στήσει μία ακόμη ενέδρα θανάτου με άλλους τρεις συνεργούς του σχεδόν στο ίδιο σημείο στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας και πάλι αιχμηρό αντικείμενο και είχε επιτεθεί σε δύο νέα παιδιά με την ίδια ακριβώς μέθοδο του «Τι ομάδα είστε», ακολουθώντας ο ξυλοδαρμός και το μαχαίρωμα στο μηρό.

Ο 23χρονος, το 2019, είχε συλληφθεί για την επίθεση αυτή, όταν οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν από στοιχεία και μαρτυρίες. Τότε αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη εις βάρος του να εκκρεμεί μέχρι σήμερα.

Τα στοιχεία που ξεδιαλύνουν την υπόθεση


Σε ό,τι αφορά στη δολοφονία του Αλκη, δύο είναι τα στοιχεία που εμπλέκουν τον 23χρονο.

Το πρώτο είναι η μαρτυρία που τον αναγνώρισε ως το άτομο που επιτέθηκε στον 19χρονο κρατώντας στο χέρι του το μαχαίρι με την κυρτή λεπίδα. Το δεύτερο στοιχείο είναι το αυτοκίνητό του, που έχει καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος στο σημείο.

Σε βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας φαίνεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου.

Στη συνέχεια, οι δράστες αποχωρούν από το σημείο, επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και τρέπονται σε φυγή.

Αρνείται τα πάντα


Παρόλο που η Ελληνική Αστυνομία εκτιμά ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα ο κατηγορούμενος κρατάει σκληρή στάση και το στόμα του κλειστό.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ομολογία, τελικά ο 23χρονος όχι μόνο δεν ομολόγησε αλλά αρνείται πεισματικά να αναφέρει οτιδήποτε στους αστυνομικούς που τον ανακρίνουν, λέγοντάς τους ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο της σύλληψής του.

Ο 23χρονος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. 

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως σύντομα -ίσως και μέσα στις επόμενες ώρες- θα υπάρξουν και νέες συλλήψεις, αφού δύο από τα άτομα που συμμετείχαν στη φονική επίθεση έχουν ταυτοποιηθεί.

Καρέ – καρέ η φονική επίθεση


Τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης των χούλιγκαν στον Άλκη και την παρέα του κατέγραψε βίντεο ντοκουμέντο. Ο 19χρονος Άλκης αιμορραγεί στο πεζοδρόμιο της οδού Θεόδωρου Γαζή, λίγα μέτρα μακρυά από το γήπεδο του Άρη στην περιοχή Χαριλάου.

Η ομάδα των κουκουλοφόρων νεαρών τρέχοντας φεύγουν από το σημείο. Ο κόσμος στα μπαλκόνια και οι περαστικοί φωνάζουν εναντίον τους.

Επιβιβάζονται πάνω από 8 άτομα σε δυο αυτοκίνητα. Ένα λευκό και ένα μαύρο. Το μαύρο αυτοκίνητο φεύγει πρώτο από την περιοχή.

Στο λευκό αυτοκίνητο η πίσω πόρτα παραμένει ανοιχτή. Περιμένουν και τον τελευταίο δράστη της επίθεσης να επιβιβαστεί. Το λευκό αυτοκίνητο φεύγει με ταχύτητα. Οι διερχόμενοι πολίτες αντιδρούν μάλιστα, κάποιοι εκτοξεύουν αντικείμενα προς το αυτοκίνητο.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ένας κουκουλοφόρος, νεαρός να πετά με δύναμη ένα αντικείμενο προς τον 19χρονο Άλκη που βρίσκεται αναίσθητος στο πεζοδρόμιο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είναι το μαχαίρι που βρέθηκε στην περιοχή από την αστυνομία.

Η πρώτη ομάδα των κουκουλοφόρων τρέχοντας κατευθύνεται προς το μαύρο αυτοκίνητο. Οι υπόλοιποι μπαίνουν στο λευκό.

Εντύπωση προκαλεί πως τελευταίος και χωρίς να δείχνει να βιάζεται ιδιαίτερα μπαίνει ο νεαρός που έδωσε και το τελευταίο χτύπημα στον 19χρονο Άλκη.

Τα δύο αυτοκίνητα φεύγουν από διαφορετικούς δρόμους. Το μαύρο αυτοκίνητο μπαίνει ανάποδα σε μονόδρομο για να διαφύγει. Το λευκό αυτοκίνητο ξεκινά λίγα δευτερόλεπτα μετά. Φεύγει ευθεία και δέχεται αντικείμενα από τους πολίτες που είδαν την φονική επίθεση.

Το βίντεο ντοκουμέντο μαζί και με άλλο υλικό από κάμερες της περιοχής αξιοποιήθηκε από την αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών του φρικτού εγκλήματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ