Δολοφονία στην Κρήτη: Ενώπιον της ανακρίτριας ο 39χρονος που σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του με μια σφαίρα στο κεφάλι

Δολοφονία στην Κρήτη: Ενώπιον της ανακρίτριας ο 39χρονος που σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του με μια σφαίρα στο κεφάλι

Εξηγήσεις στην αρμόδια ανακρίτρια του Ηρακλείου στην Κρήτη δίνει σήμερα ο 39χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης συντρόφου του, που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στα Καμίνια.

Ο 39χρονος με καταγωγή από την Αλβανία οδηγείται ξανά σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, αφού είχε οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα το Σάββατο, ο οποίος του άσκησε διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοκατοχή. Ο 39χρονος είχε ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή.

Κρήτη: Τι θα πει στην ανακρίτρια - Δηλώνει μετανιωμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος που κατηγορείται για τον θανάσιμο πυροβολισμό της 29χρονης συντρόφου του αναμένεται να υποστηρίξει ότι ο θάνατος της συντρόφου του ήταν ατύχημα. Κατά την προανακριτική απολογία του στους αστυνομικούς, υποστήριξε ότι «έπαιζε» με το πιστόλι του και ότι εκπυρσοκρότησε ανεξέλεγκτα, τραυματίζοντας θανάσιμα τη σύντροφό του.

Ο 39χρονος φαίνεται να είναι συντετριμμένος από τον χαμό της συντρόφου του, με την οποία σχεδίαζαν να παντρευτούν. Δηλώνει μετανιωμένος για την κατοχή του του μοιραίου όπλου και υποστηρίζει ότι δεν είχε σκοπό να την σκοτώσει.

Η 29χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι τους, με τον 39χρονο να ειδοποιεί αμέσως την αστυνομία. Από την αρχή υποστηρίζει ότι δεν την κακοποιούσε και ότι ήταν ερωτευμένοι, αντίθετα με ορισμένες μαρτυρίες γειτόνων.

Κρήτη: Το χρονικό της δολοφονίας

Το ζευγάρι έμενε σε διαμέρισμα 2ου ορόφου, στην οδό Πατρόκλου, στα Καμίνια, όπου και ο 39χρονος το πρωί της Παρασκευής, σκότωσε την νεαρή γυναίκα σύμφωνα με το creta24.gr.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν επιστρέψει σπίτι του. Έπειτα ακολούθησε άγριος καυγάς με τη σύντροφό του, με τη γειτονιά να ακούει τις φωνές. Μετά από λίγο, στις 7:20 το πρωί έβγαλε το όπλο, το οποίο είναι άγνωστο αν ήταν δικό του ή κατείχε παράνομα και την πυροβόλησε.

Οι γείτονες του ζευγαριού αποκάλυψαν πως τις τελευταίες εβδομάδες είχαν σημειωθεί έντονοι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ