Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σε δύσβατο και σκοτεινό σημείο πέταξαν τη σορό της 41χρονης Γεωργίας

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Σε δύσβατο και σκοτεινό σημείο πέταξαν τη σορό της 41χρονης Γεωργίας

Σε έναν ιδιότυπο αγώνα δρόμου, προκειμένου να βρεθεί η σορός της άτυχης Γεωργίας, επιδόθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 8/01, τα έμπειρα στελέχη του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά την ομολογία του συνεργού του συντρόφου της ότι τη δολοφόνησαν.

Οι αστυνομικοί του ΤΕΖ κατέφθασαν στη δασώδη περιοχή, μεταξύ Τρίγλιας και Γαλάτιστας με δύο υπηρεσιακά οχήματα περίπου στις 7 το απόγεμα.

Αν και ο συνεργός του φερόμενου δράστη έχει υποδείξει το σημείο που βρίσκεται η σορός, η διαδικασία ανεύρεσής της αποδείχθηκε ιδιαιτέρως περίπλοκη.

Οι δράστες φρόντισαν να κρύψουν το μπαούλο που περιείχε το πτώμα της άτυχης Γεωργίας σε ένα απομονωμένο, λασπώδες, δύσβατο σημείο που τριγυρνούν άγρια τσοπανόσκυλα.

Αν και οι αστυνομικοί γνώριζαν την τοποθεσία, χρειάστηκε να κυκλώσουν πολλές φορές την ευρύτερη περιοχή, μέχρι να μαρκάρουν το επίμαχο σημείο.

Μάλιστα, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως τα στελέχη του Εγκλημάτων κατά Ζωής ζήτησαν συνδρομή από κατοίκους της περιοχής, ώστε να τους βοηθήσουν σε περίπτωση που εγκλωβιστούν σε κάποιο σημείο του λασπώδους χωματόδρομου.

Τελικά, οι Αρχές εντόπισαν το μπαούλο με τη σορό της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη.

Ο σύντροφος της Γεωργίας αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της

Το απόγευμα της Δευτέρας 8/01, ο σύντροφος του θύματος μαζί με τον φίλο και συνεργό του οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο σύντροφος της 41χρονης φέρεται να αρνείται την εμπλοκή του, ενώ ο φερόμενος ως συνεργός του, ανέφερε ενώπιον των έμπειρων στελεχών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πως βοήθησε μόνο στην μεταφορά του πτώματος σε δασώδη έκταση στη Χαλκιδική.

Πηγή: thesstoday.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ