Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πώς ο αστυνομικός έστησε καρτέρι με την καραμπίνα στην πρώην σύζυγό του

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πώς ο αστυνομικός έστησε καρτέρι με την καραμπίνα στην πρώην σύζυγό του

Οργή προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη. Ο 38χρονος αστυνομικός, όπως όλα δείχνουν, είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν εκείνος που πήγε τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεία πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, όπου τη σκότωσε και ακολούθως έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ωστόσο, και με βάση νεότερες μαρτυρίες, αυτό φαίνεται να μην ισχύει. Τα παιδιά του ζευγαριού, δύο αγόρια, ηλικίας 12 και 14 ετών, πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, τα παραλαμβάνει σχολικό και σήμερα φέρεται να τα κατέβασε η μητέρα τους.

tzeni 1209
H 42χρονη Τζένη, την οποία δολοφόνησε εν ψυχρώ ο πρώην σύζυγός της σήμερα το πρωί
 
38xronos ginaikoktonos 1209
Ο 38χρονος γυναικοκτόνος


Όπως προκύπτει από μαρτυρία φίλου της οικογένειας του αστυνομικού, ο 38χρονος «την είχε στήσει» στην πρώην σύζυγό του. Είχε φύγει από το πατρικό του -όπου διέμενε μετά το διαζύγιο- από τα ξημερώματα, 3:30 με 4 το πρωί. Προφανώς περίμενε να φύγουν τα παιδιά από το σπίτι, για να ανέβει στο διαμέρισμα και να υλοποιήσει το άρρωστο σχέδιό του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, είχε ζητήσει από τον πατέρα του την καραμπίνα χθες το απόγευμα, δήθεν για να την καθαρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 38χρονος δεν είχε υπηρεσιακό όπλο, το είχε παραδώσει, καθώς είχε μετατεθεί -λόγω τενοντίτιδας, αναφέρουν οι ίδιες πηγές- σε γραφείο.

Το ζευγάρι είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγο καιρό, εντός του 2023, και είχαν ρυθμιστεί οι ώρες και οι ημέρες που ο πατέρας θα έβλεπε τα δύο παιδιά, τα οποία ζούσαν με τη μητέρα τους.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι δεν υπήρχαν αναφορές ή καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία. Το φιλικό πρόσωπο της οικογένειας του 38χρονου ανέφερε ότι δεν είχαν έντονες συγκρούσεις, ωστόσο περιέγραψε ένα πλαίσιο άρρωστης κτητικότητας από την πλευρά του αστυνομικού και αδυναμίας να αποδεχθεί τον χωρισμό. «Έλεγε στον πατέρα του ότι θα τη σκοτώσει. Την αγαπούσε τρελά», είπε το ίδιο πρόσωπο, σημειώνοντας ακόμη ότι ο γυναικοκτόνος ζητούσε από την πρώην σύζυγό του να τα ξαναβρούν και να ξαναπαντρευτούν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ