Η κακοκαιρία χτυπά την Αχαϊα: Κλειστή η Εθνική και ο δρόμος προς Καλάβρυτα, πλημμύρες στην Πάτρα

Η κακοκαιρία χτυπά την Αχαϊα: Κλειστή η Εθνική και ο δρόμος προς Καλάβρυτα, πλημμύρες στην Πάτρα

Σε διακοπή της κυκλοφορίας προχώρησε η αστυνομία, λόγω προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Πατρών στην χιλιομετρική θέση 161, στο ρεύμα προς Αθήνα, στην περιοχή του Ελαιώνα.

Στην ίδια περιοχή έχει επίσης διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών.

Επίσης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του Μετοχίου Αχαΐας πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας.

Προβλήματα και στο δρόμο προς τα Καλάβρυτα

Προβλήματα δημιούργησε και πάλι η έντονη βροχόπτωση που πλήττει τη δυτική Ελλάδα στην Πούντας - Καλαβρύτων.

Φερτά υλικά έπεσαν σε σημεία της επαρχιακής οδού στο ύψος του Μεγάλου Σπηλαίου. Στο σημείο έσπευσαν μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου που επιχειρούν συνεχώς ώστε να τα απομακρύνουν., ενω περιπολικά του Α.Τ.Καλαβρυτων ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Φωτογραφίες από το σημείο δημοσιεύει ο kalavrytanews:

 kalavryta kakokairia dromos1.jpg

kalavryta kakokairia dromos2.jpg

Χτύπησε την Πάτρα η κακοκαιρία

Eντωμεταξύ τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία μέχρι στιγμής τα αντιμετωπίζει η Πάτρα, όπου δρόμοι αλλά και συνοικίες ολόκληρες πλημμύρισαν και τα προβλήματα είναι πολλά και σε διάφορα σημεία.

Ο ποδηλατόδρομος στην παραλιακή ζώνη "εξαφανίστηκε" κάτω από το νερό της βροχής, σύμφωνα με το the best, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν γιατί δεν ήταν δυνατή η οδήγηση και οι καταστηματάρχες στην Αγίου Ανδρέου, την Ρήγα Φεραίου και αλλού προσπαθούσαν μάταια με τις σκούπες να κρατήσουν το νερό της βροχής έξω από τις επιχειρήσεις τους.

Στη λαχαναγορά επίσης πλημμύρισαν οι εγκαταστάσεις, ενώ σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Αρόη και στην Φιλίππου Ολυμπιάδος.

Την ίδια ώρα, σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι κινδύνευσε γυναίκα στο Ρίο, καθώς εγκλωβίστηκε στη γέφυρα.

Συγκεκριμένα, ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα είχε πλημμυρίσει μέσα σε δέκα λεπτά και μία γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.

Τότε ένας άνδρας που ερχόταν πίσω της και είχε σταματήσει, κολύμπησε για να φθάσει κοντά της. Κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα, που ήταν σε κατάσταση πανικού.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ