Καιρός - Μαρουσάκης: Τι είναι το «Aegean Lake Effect» που φέρνει χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός - Μαρουσάκης: Τι είναι το «Aegean Lake Effect» που φέρνει χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας

Χαλάει και πάλι ο καιρός, με νέο βαρομετρικό χαμηλό από την περιοχή της Ιταλίας να κατευθύνεται προς την Ελλάδα και νέο κύμα κακοκαιρίας να βρίσκεται προ των πυλών, κάνοντας αισθητή την παρουσία του από σήμερα το απόγευμα έως και την Κυριακή.

Σήμερα οι καιρικές συνθήκες θα είναι σχετικά βελτιωμένες, ωστόσο το κρύο παραμένει. Ο καιρός θα αρχίσει να παρουσιάζει νέα επιδείνωση από σήμερα το απόγευμα. Όπως τόνισε ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, το νέο κύμα κακοκαιρίας θα φέρει χιόνια μέσα στο Σαββατοκύριακο ακόμα και σε χαμηλότερα υψόμετρα.

Στην Πελοπόννησο οι πολίτες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς από το απόγευμα της Πέμπτης αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις και πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές.

Στο Αιγαίο οι βοριάδες θα ενισχυθούν από αύριο και θα φτάσουν τα 6-7 μποφόρ.

Στον νομό Αττική σήμερα Πέμπτη θα έχει ηλιοφάνεια και συννεφιές και ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι και τους 12 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη θα εναλλάσσεται επίσης η ηλιοφάνεια με συννεφιές, ωστόσο το κρύο θα είναι έντονο και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 0 έως και 7 βαθμούς Κελσίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ