«Καρτέρι» στο Γυμνασιάρχη από αρνητές – Ποιοί αποτελούν τα «τάγματα εφόδου» - Πώς δρουν, πώς αντιδρούν οι κάτοικοι της περιοχής – Τι λένε οι μαθητές

«Καρτέρι» στο Γυμνασιάρχη από αρνητές – Ποιοί αποτελούν τα «τάγματα εφόδου» - Πώς δρουν, πώς αντιδρούν οι κάτοικοι της περιοχής – Τι λένε οι μαθητές

Οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος» ισχυρίζονταν ότι έκαναν «επίταξη» σε όλα τα σχολεία!


Τάγμα εφόδου, αρνητών του κοροναϊού, που αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Άρθρου 120 του Συντάγματος» έστησαν καρτέρι στον εκπαιδευτικό έξω από το σχολείο και μόλις τον είδαν του πέρασαν χειροπέδες λέγοντάς του πως τον συλλαμβάνουν επειδή στο σχολείο του βασανίζονται παιδιά.

Τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Και όλα αυτά μπροστά στους σοκαρισμένους μαθητές.

Ποιοι είναι οι 11 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που συνελήφθησαν για την αρπαγή του γυμνασιάρχη
Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» παρουσιάζονται στα social media ως «φιλότεχνοι», προφανώς σε μια προσπάθεια να μην κατεβεί το γεμάτο παραλογισμούς προφίλ τους.

Οπως αποκαλύπτεται, την ομάδα εφόδου σήμερα το πρωί στο σχολείο του Αιγινίου αποτέλεσε ένα ετερόκλητο παζλ προσωπικοτήτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες, ηλικίας από 40 έως 75 ετών, για την αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία, είναι αγρότες, άνεργοι, ένας απόστρατος αστυνομικός, μία δασκάλα χορού, ένας μαρμοροτεχνίτης και άλλοι, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται «Θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκονται εννέα άνδρες και δύο γυναίκες, μια 49χρονη από την Πιερία και μία 54χρονη από την Ημαθία.

Από τους 9 άνδρες, οι 4 είναι από την Πιερία, δύο από την Ημαθία και οι υπόλοιποι από την Αττική, τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις από τους 11 συλληφθέντες έχουν παιδιά που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα, στο οποίο προσήλθαν σήμερα το πρωί και επιτέθηκαν άγρια στον γυμνασιάρχη, προβαίνοντας στον ακραίο παραλογισμό να του περάσουν χειροπέδες και να τον απαγάγουν, λέγοντας ότι θα τον συλλάβουν και θα τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα!

Και οι 11 έχουν συλληφθεί, σε βάρος τους έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη και αυτή την ώρα οδηγούνται στον εισαγγελέα.

Οι αναρτήσεις τους στον λογαριασμό στο Facebook «Σύλλογος Φίλων Τεχνών Εαρ», τον οποίο διαχειρίζεται η δασκάλα χορού, προδίδουν και τον παραλογισμό τους.

Οι αναρτήσεις είναι στα όρια του ακατάληπτου, κάνουν λόγο για «επιτάξεις» και διαδίδουν πάσης φύσεως fake news.

Ο άνθρωπος στην παρακάτω φωτογραφία με το μπουρνούζι είναι ο... αρχηγός τους, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που φέρεται στις δημοσιεύσεις να έχει στείλει έγγραφα «επίταξης» (εντελώς αυθαίρετα έγγραφα, χωρίς καμία βάση και ισχύ, έγγραφα-αποδείξεις του παραλογισμού της ομάδας) σε όλα τα σχολεία της χώρας.

mpor1

Η δασκάλα χορού είναι η διαχειρίστρια του προαναφερόμενου προφίλ στο Facebook, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας μαρμαροτεχνίτης.

Γονείς μαθητών μέλη του τάγματος
Ανάμεσα στο τάγμα αρνητών και γονείς μαθητών του σχολείου που είχαν προκαλέσει επεισόδια και το προηγούμενο διάστημα.

«Αυτά τα περιστατικά έχουν αρχίσει εδώ και δύο μήνες στο σχολείο, έρχονταν χωρίς μάσκα και κάνανε καταγγελίες για το σχολείο» ανέφερε μαθήτρια του γυμνασίου Αιγινίου.

Απειλούσαν εδώ και μέρες
Όπως λένε μαθητές, φαίνεται ότι η ομάδα αρνητών προετοίμαζε επί μέρες τη σύλληψη του γυμνασιάρχη και μάλιστα είχαν επιτάξει το σχολείο, είχαν προγραμματίσει μάλιστα έφοδο στο σχολείο που τελικά ματαιώθηκε την τελευταία στιγμή…

Τον παρέδωσαν στην Αστυνομία
Μετά την καταδρομική επίθεση σε βάρος του ο γυμνασιάρχης υπέστη σοκ και οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας.

Οι 11 «αρνητές» αφού «παρέδωσαν» τον διευθυντή του σχολείου στο αστυνομικό τμήμα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Κατερίνης. Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Η ομάδα των αρνητών διακινεί τις απόψεις της κυρίως μέσα από τα social media. Μέσω διαδικτύου, καλούν σε «αντίσταση κατά του κορωνοϊού» υπογράφοντας «Ιερή δήλωση».

Άμεση ήταν παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για το επεισόδιο στο γυμνάσιο της Πιερίας. «Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η Αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους» σημείωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Την ώρα που κάποιοι βλέπουν θεωρίες συνωμοσίας, ο κοροναϊός ξεκληρίζει ολόκληρες οικογένειές και στερεί τη ζωή από νέους ανθρώπους.

Το προφίλ των 11 συλληφθέντων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος»
Πρόκειται για 9 άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 40 έως 75 ετών, ενώ μεταξύ υπάρχουν ένας απόστρατος αστυνομικός, μια δασκάλα χορού, ένας άνεργος από το Ίλιον Αττικής, καθώς και ένας συνταξιούχος.

«Ο γυμνασιάρχης ήταν σε κατάσταση σοκ μετά την απαγωγή του από το τάγμα αρνητών» σημείωσε ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Αναστάσιος Μανώλας, ο οποίος συνάντησε τον άτυχο γυμνασιάρχη λίγο μετά το απαράδεκτο περιστατικό.

«Στη συνέχεια πήγα στο ΑΤ, όπου είδα αυτούς που δημιούργησαν το γεγονός και μεταξύ τους βρίσκονταν και κάτοικοι της περιοχής» συμπλήρωσε ο κ. Μανώλας.

Διαμαρτυρία από γονείς και μαθητές

Έτσι, γονείς, μαθητές και τοπικοί σύλλογοι πραγματοποιούν διαμαρτυρία στην πλατεία Αιγινίου στην Πιερία, για την «απαγωγή» γυμνασιάρχη από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», σύμφωνα με πληροφορίες του ενημερωτικού μέσου olympusmera.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ