Κολωνός: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης - Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψή της - Κατηγορείται για μαστροπεία

Κολωνός: Αρνείται τις κατηγορίες η μητέρα της 12χρονης - Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψή της - Κατηγορείται για μαστροπεία

Υπήρξαν ενδείξεις ότι εξέδιδε την κόρη της - Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση 

«Δεν ξέρω γιατί με κατηγορούν» ήταν η πρώτη δήλωση της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, στο protothema.gr, μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης εις βάρος της. 

Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της μητέρας της 12χρονης, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας Εισαγγελίας, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας και άλλες κατηγορίες. 

Κατά πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος της μητέρας της 12χρονης καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι εξέδιδε την κόρη της. Αυτό οδήγησε να της ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία ενώ αναμένεται η ανακρίτρια να προσωποποιήσει κι άλλες κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος της. H γυναίκα αρνείται τις κατηγορίες. 

Πώς έφτασαν στη σύλληψη οι Αρχές

Ήταν λίγο μετά της 16:00 όταν πήγε το περιπολικό στο σπίτι της 12χρονης στον Κολωνό και συνέλαβε την μητέρα της 12χρονης και αναμένεται σήμερα το απόγευμα συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης από τις Αρχές.

Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, υπήρχε ένας κύκλος ροής χρημάτων από και προς τη μητέρα της 12χρονης, στοιχεία που συγκεντρώθηκαν τόσο από το κινητό του δράστη όσο και από αυτό της ανήλικης.

Τα ευρήματα στη δικογραφία που οδήγησαν την ανακρίτρια στην απόφαση να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα της 12χρονης ήταν τα εξής:

-Συχνές επαφές με τον 53χρονο μαστροπό – βιαστή των Σεπολίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί πάρα πολλές τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και ανταλλαγή sms με τον προφυλακιστέο.

-Τακτικά εμβάσματα στον τραπεζικό λογαριασμό της από τον κατηγορούμενο. Αυτό που απασχολεί τους αστυνομικούς και γι’ αυτό καλούνται να το διερευνήσουν είναι ότι τα ποσά αυτά που φέρεται να λάμβανε ως εμβάσματα η μητέρα συμπίπτουν με τα ποσά που φέρεται να κατέθεσε η 12χρονη στους αστυνομικούς ότι πλήρωναν οι «πελάτες» – βιαστές της.

-Το γεγονός ότι η μητέρα δεν έπεσε από τα σύννεφα όταν της μίλησε η θεία του παιδιού για τα σοκαριστικά και χυδαία μηνύματα που είχε δει στο κινητό της 12χρονης και τα οποία άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου.

Βαρύνουσας σημασίας είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο γνωστοποίησε πως είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία για την υπόθεση βιασμού της ανήλικης από τις Αρχές Σεπτεμβρίου, ωστόσο ούτε η 12χρονη ούτε οι γονείς της είχαν δεχθεί να μιλήσουν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS