Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους

Για τον τρίτο τον 36χρονο ανέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια εισαγγελέα και θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο εκ των τριών κατηγορούμενων για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. 

Για τον τρίτο τον 36χρονο ανέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια εισαγγελέα και θα αποφασίσει το δικαστικό συμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

Νωρίτερα, αρνούμενοι κάθε σωματική επαφή με την 12χρονη, οι τρεις κατηγορούμενοι για την σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό απολογήθηκαν στην 33η τακτική ανακρίτρια.

Οι κατηγορούμενοι μπήκαν στο γραφείο της ανακρίτριας ο ένας μετά τον άλλον προκειμένου να απολογηθούν για την κακουργηματική κατηγορία των σεξουαλικών επαφών με τη 12χρονη έναντι αμοιβής. Νωρίτερα, υπέβαλαν στην ανακρίτρια απολογητικά υπομνήματα με τις θέσεις τους.

Ο 33χρονος, υπάλληλος φαρμακαποθήκης ήταν ο πρώτος που απολογήθηκε και αρνήθηκε την κατηγορία. Επικαλέστηκε δε προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ,  χθες κατέθεσε στην ανακρίτρια ο γιατρός που τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ και-σύμφωνα με το συνήγορο του-βεβαίωσε τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει ενώ για την κατάσταση του παιδιού της κατάθεσε ως μάρτυρας κι η μητέρα του κατηγορούμενου.

Είπε- κατά πληροφορίες - στην απολογία του, πως είχε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας κανονίσει τρεις συναντήσεις με την 12χρονη. Οι δύο πραγματοποιήθηκαν ενώ η τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρξε πρόβλημα με τη μεταφορά των χρημάτων ενώ φέρεται να υποστηρίζει πως έδωσε στο παιδί 50 και 70 ευρώ για τις δύο άλλες συναντήσεις χωρίς να υπάρξουν σωματικές επαφές. Ο κατηγορούμενος μάλιστα φέρεται να επικαλείται μήνυμα που του έστειλε το κορίτσι στη διαδικτυακή εφαρμογή πως η ηλικία της ήταν 17 ετών.

Στη συνέχεια, απολογήθηκε ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχθηκε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη μία φορά τον περασμένο Μάρτιο, χωρίς να προχωρήσει σε σεξουαλική επαφή.

Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε συνομιλία του με τη 12χρονη στην οποία εκείνη στην ερώτηση πόσο ετών είναι του, απαντά 17. Κι αυτός-κατά πληροφορίες-επικαλείται ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Κατά πληροφορίες, η 12χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει τον 33χρονο και τον 36χρονο μέσω φωτογραφιών.

Τρίτος απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας ο 34χρονος επιχειρηματίας ο οποίος επίσης αρνείται την κατηγορία και σύμφωνα με το δικηγόρο του αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, το οποίο δε θα του επέτρεπε τη σωματική επαφή με την ανήλικη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ