Κως: Σε απολογία ο 32χρονος βασικός ύποπτος - Ερωτηματικά για τον μαρτυρικό θάνατο της 27χρονης Πολωνής - Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα

Κως: Σε απολογία ο 32χρονος βασικός ύποπτος - Ερωτηματικά για τον μαρτυρικό θάνατο της 27χρονης Πολωνής - Τι δείχνουν τα πρώτα ευρήματα

Tραγικός ο επίλογος που γράφτηκε χθες το απόγευμα στις έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία.

Η σορός της κοπέλας βρέθηκε μέσα σε σακούλα σε ερημική τοποθεσία, στην περιοχή Αλυκές, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε συναντηθεί.

Ασφυκτικός θάνατος

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εξετάστηκε μακροσκοπικά από ιατροδικαστή στο σημείο που βρέθηκε στην περιοχή των Αλυκών κάτω από ένα δέντρο. Ο ιατροδικαστής εντόπισε σημάδια στον λαιμό που παραπέμπουν σε στραγγαλισμό. Είναι αδιευκρίνιστο αν στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα στη Ρόδο όπου θα μεταφερθεί η σορός της 27χρονης.

Στον ανακριτή

Ο σύντροφος της 27χρονης έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς στην Κω, ενώ σήμερα Δευτέρα (19/6), ο 32χρονος βασικός ύποπτος που έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Εν τω μεταξύ, το MEGA έφερε στο φως χθες, ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο με τις κινήσεις του 32χρονου. Το βίντεο είναι από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 9 το πρωί, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας.
Ο 32χρονος φαίνεται να φθάνει με το ποδήλατό του έξω από ένα μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι. Μπαίνει μέσα και ζητά να κάνει ανάληψη ενός ποσού μέσω πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Αφού παίρνει χρήματα που του έχουν στείλει κάποιος γνωστός του, πιθανόν από το Κουβέιτ, ρωτά την υπάλληλο εάν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο για το εξωτερικό, παίρνοντας την απάντηση από την υπάλληλο ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται.

Το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας περίπου στις 19:00 το απόγευμα κάμερα από σπίτι γείτονα «συνέλαβε» τον 32χρονο μέσα σε πανικό να κατευθύνεται προς συγκεκριμένο σημείο και να γυρνάει λίγη ώρα αργότερα μέσα σε πανικό με στάχυα στα ρούχα.

 

Το χρονικό εντοπισμού της άτυχης κοπέλας

Μέσα σε σακούλα, στις Αλυκές της Κω, εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια από την Πολωνία. Τη σορό εντόπισε εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της κοπέλας.

Το πτώμα βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή, ένα μόλις χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που εθεάθη μαζί της σε ένα μίνι μάρκετ, το βράδυ της εξαφάνισής της.

Την περιοχή στο Μαρμάρι της Κω, χτένιζαν εδώ και 4 μέρες, αστυνομικοί, εθελοντές και κλιμάκιο των Ανθρωποκτονιών, μαζί με εκπαιδευμένα σκυλιά. Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί με τη βοήθεια drone, σε ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο, κοντά στο σπίτι του βασικού υπόπτου.

Η μητέρα της κοπέλας που έφθασε στο νησί μαζί με ιδιωτικό ερευνητή από την Πολωνία, πίστευε ότι η κόρη της έχει απαχθεί. Από κάμερες στην περιοχή Μαρμάρι, φαίνεται η 27χρονη να μπαίνει σε ταβέρνα το βράδυ της Δευτέρας δύο ώρες πριν εξαφανιστεί.

Στην ταβέρνα, έχει καταγραφεί και ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της κοπέλας, μία μέρα μετά την εξαφάνιση της. Φαίνεται να την αναζητά, δείχνοντας στους υπαλλήλους, φωτογραφία της από το κινητό του τηλέφωνο.

DNA της Αναστάζια στο σπίτι του 32χρονου

Οι Αρχές βρήκαν τρίχες της Αναστάζια στο σπίτι του 32χρονου συλληφθέντος. Στα χέρια και στο λαιμό του, μάλιστα, υπάρχουν γρατσουνιές, οι οποίες εξετάζεται αν προήλθαν από πάλη. «Είχα πάθει κάποιο ατύχημα. Τα έχω καιρό αυτά τα σημάδια» φέρεται να είπε.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, εντοπίστηκε το κινητό της 27χρονης σε εγκαταλελειμμένο κτήριο 500 μόλις μέτρα από το σπίτι του υπόπτου και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για να ανακτηθεί η τελευταία διαδρομή που έκανε η κοπέλα πριν εξαφανιστεί. Οι Αρχές διαπίστωσαν ότι από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ