Λαμία: Σοβαρή η κατάσταση του 13χρονου μαθητή που έπεσε από ύψος 5 μέτρων

Λαμία: Σοβαρή η κατάσταση του 13χρονου μαθητή που έπεσε από ύψος 5 μέτρων

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο 13χρονος που γλίτωσε τα χειρότερα μετά από την πτώση του από ύψος πέντε μέτρων όταν υποχώρησε κάγκελο από το σχολείο του στην περιοχή της Λαμίας.

Μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα ο μαθητής της πρώτης γυμνασίου βρισκόταν μέσα στο χειρουργείο του νοσοκομείου Παίδων. Μιλώντας αποκλειστικά στο LIVE NEWS, η μητέρα του νεαρού αγοριού λέει πως η επέμβαση στα πόδια του γιου της ολοκληρώθηκε, όμως ακολουθεί μία δυσκολότερη, εκείνη της σπονδυλοδεσίας.

«Έγινε επέμβαση στα πόδια και περιμένουμε την εβδομάδα να κάνουμε την σπονδυλοδεσία, δεύτερη επέμβαση. Στα πόδια και στον πέμπτο σπόνδυλο».

Το χρονικό

Ο 13χρονος μαθητής γυμνασίου της Λαμίας καθόταν με την παρέα του στον προαύλιο χώρο του σχολείου πάνω στην ταράτσα. Ξαφνικά το κάγκελο που στηριζόταν αποχώρησε με το παιδί να πέφτει από μεγάλο υψόμετρο.

«Χτύπησε τα ποδαράκια του. Στο σχολείο ήταν. Υποχώρησε το στηθαίο, το κάγκελο. Πήγε να ακουμπήσει το παιδί και υποχώρησε. Έχασε τις αισθήσεις και ύστερα συνήλθε», είπε η γιαγιά του παιδιού.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να συνέλθουμε ακόμα. Από ό,τι φάνηκε υποχώρησε, γιατί καθόταν λέει στο τοιχάκι και έφυγε πίσω. Πρέπει να είχαν κενό. Το σχολείο είναι ανισόπεδο», δήλωσε η μητέρα του.

Ο μαθητής της Α’ γυμνασίου βρέθηκε στο κενό. Έντρομοι οι συμμαθητές του φώναξαν καθηγητές και τον διευθυντή του σχολείου που κάλεσε το ασθενοφόρο για να παραλάβει το βαριά τραυματισμένο παιδί.

Τι δηλώνει η μητέρα του 13χρονου

«Όλως παραδόξως είναι ψύχραιμος. To πόσο λέει ότι πονάει είναι άλλο θέμα, δεν μπορεί να μην πονάει», δήλωσε η μητέρα.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση από το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υποχώρησε το κάγκελο και έπεσε κάτω ένα 13χρονο αγόρι.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS