Λάρισα: 80χρονος σκότωσε πυροβολώντας με όπλο τον σκύλο 85χρονης συγχωριανής του

Λάρισα: 80χρονος σκότωσε πυροβολώντας με όπλο τον σκύλο 85χρονης συγχωριανής του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες το μεσημέρι, Πέμπτη 4/04, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ένας 80χρονος κάτοικος χωριού της Λάρισας, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του μια 85χρονη συγχωριανή του.

Προχθές το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», όπως κατέθεσε αυτόπτης μάρτυρας, ο 80χρονος ενώ βρισκόταν στην αυλή του, πυροβόλησε με το κυνηγετικό του όπλο μία φορά τον ημίαιμο σκύλο της 85χρονης συγχωριανής του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το ζώο.

Δεν είναι γνωστό μέχρι σήμερα, αν τον τραυμάτισε θανάσιμα τον σκύλο.

Λάρισα: Ο 80χρονος αρνείται τις κατηγορίες

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., ο 80χρονος φέρεται να τοποθέτησε τον σκύλο σε μια νάιλον σακούλα και στη συνέχεια τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε άγνωστη μέχρι στιγμής τοποθεσία, με απώτερο σκοπό, όπως εκτιμάται, να τον εξαφανίσει.

Η 85χρονη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ και μήνυσε τον 80χρονο, ο οποίος προχθές βράδυ συνελήφθη κοντά στο σπίτι του για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί προστασίας δεσποζόμενων ζώων και ζώων συντροφιάς.

Από την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας ασκήθηκε χθες δίωξη σε βάρος του για τα αδικήματα της κακοποίησης ζώου συντροφιάς, της θανάτωσης ζώου συντροφιάς, όπως και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Έτσι, μετά την απολογία του στον ανακριτή χθες το μεσημέρι, αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα, όπως και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», ο 80χρονος αρνείται τις κατηγορίες, ενώ από το Α.Τ. Κιλελέρ κατασχέθηκε η επαναληπτική καραμπίνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ