Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια - Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 14χρονο κορίτσι

Νέα καταγγελία για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια - Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από 14χρονο κορίτσι

Μια νέα ανατριχιαστική καταγγελία εις βάρος του 37χρονου προφυλακισμένου ιερέα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Star, ο ιερέας είχε προσπαθήσει μέσω social media να επικοινωνήσει με ένα κορίτσι 14 ετών ζητώντας της γυμνές φωτογραφίες, όπως λέει η ίδια, και μιλώντας της με αισχρά λόγια. Τα παραπάνω ακόμα δεν έχουν καταγγελθεί από το κορίτσι επισήμως και δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Τα παραπάνω αποκάλυψε πρώτη η εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα» στην οποία η, 16χρονη σήμερα κοπέλα, υποστηρίζει ότι είχε δεχθεί ανήθικες προτάσεις από τον ιερέα.

Η κοπέλα συμμετείχε προ διετίας στο κατηχητικό μετά από προτροπή του ιερέα, ο οποίος από την πρώτη μέρα -όπως αναφέρει η κοπέλα- άρχισε να την πιέζει προκειμένου να γίνει ο πνευματικός της και στη συνέχεια της ζητούσε φωτογραφίες, ακόμα και γυμνές. Όπως λέει η 16χρονη, η γνωριμία της με τον 37χρονο έγινε στην τοπική πλατεία μέσω οικογενειακών φίλων.

Ο ιερέας της έστειλε μήνυμα στο facebook για να συζητήσουν αν θα γίνει ο πνευματικός της, πράγμα που δεν της κίνησε την περιέργεια, καθώς, όπως δήλωσε η κοπέλα, ο ιερέας είναι φίλος στα κοινωνικά δίκτυα με όλα τα παιδιά της ενορίας.

«Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου»
«Έχω συνομιλίες που μου μιλάει αισχρά και με παρακαλάει να με βγάλει κάμερα. Ήμουν 14 ετών όταν έγινε αυτό, αλλά ευτυχώς είχα τη συνείδησή μου. Σε ό,τι αισχρό έλεγε έβαζε τον Θεό. Μου έλεγε να του στείλω φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα μου. Με παρακαλούσε να με πάρει στην κάμερα. Ποιος ξέρει τι θα έβλεπα. Μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα σε τρίτους για μένα», δήλωσε η 16χρονη.

Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως όταν πήγε στο γραφείο του ιερέα για εξομολόγηση, εκείνος την κοίταζε επίμονα και άσχημα. Τότε, όταν ο ίδιος συνειδητοποίησε ότι η κοπέλα τον κατάλαβε, της είπε ότι βρίσκεται στον οίκο του Θεού και δεν πρέπει να αισθάνεται άβολα.

«Μου είπε να ανεβάσω το σουτιέν μου. Δεν το έκανα και μετά άρχισε να λέει άσχημα πράγματα. Το είπα στους γονείς μου και ήθελαν να κάνουν καταγγελία, αλλά εγώ δεν ήθελα. Φταίω εγώ γι’αυτό. Τότε η γυναίκα του ήταν έγκυος στο τρίτο παιδί, φοβόμουν ότι δε θα με πιστέψει κανένας», κατέληξε η 16χρονη κοπέλα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS