«Πάμε και όπου βγει» είπε ο μηχανοδηγός στον ασύρματο -Τι κατήγγειλε επιβάτης του μοιραίου Intercity στα Τέμπη

«Πάμε και όπου βγει» είπε ο μηχανοδηγός στον ασύρματο -Τι κατήγγειλε επιβάτης του μοιραίου Intercity στα Τέμπη

Εθνική τραγωδία στα Τέμπη, με σύγκρουση δύο τρένων, μιας επιβατικής και μιας εμπορικής αμαξοστοιχίας με συνέπεια το θάνατο τουλάχιστον 29 ανθρώπων και τον τραυματισμό 85.

Ενώ η χώρα βιώνει μια αδιανόητη τραγωδία, το ερώτημα που υπάρχει είναι τι οδήγησε σε αυτή. Πώς συγκρούστηκαν τα δύο τρένα, κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η φονική σύγκρουση.

Η Hellenic Train δεν έχει απαντήσει ακόμη στο ερώτημα για τα αίτια της τραγωδίας, πώς έγινε αυτό το καταστροφικό λάθος και ποιος ευθύνεται.

Ωστόσο, φως στο πώς έγινε η σύγκρουση δίνουν κάποιες μαρτυρίες επιβαινόντων, της αμαξοστοιχίας Inter City 62.

Ενας επιβάτης ο οποίος όπως είπε γλίτωσε καθώς βρισκόταν στα τελευταία βαγόνια (τα 4 πρώτα διαλύθηκαν), μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ λέγοντας ότι άκουσε στον ασύρματο τους μηχανοδηγούς να λένε «Παμε κι οπου βγεί»!

Σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη -Μαρτυρία σοκ επιβάτη
«Οταν μείναμε στο Παλαιοφάρσελο με καθυστέρηση, όταν ακούς τον μηχανοδηγό να μιλά με τον υπεύθυνο των εισιτηρίων και να λέει πάμε και όπου βγει, είσαι προϊδεασμένος για το οτιι κάτι δεν θα πάει καλά», είπε ο επιβάτης ενώ συμπλήρωσε ότι το «πάμε και όπου βγει» το άκουσε μέσω των ασυρμάτων.

Για την καθυστέρηση στο Παλαιοφάρσελο είπε ο εν λόγω επιβάτης ότι «μας καθυστέρησαν λόγω φόρτου κίνησης των γραμμών, είπαν ότι θα καθυστερήσουμε για 15 λεπτα γιατί είναι μόνης οδού».

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ