Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

Πρώτο θέμα στον διεθνή τύπο είναι από τα ξημερώματα της Τετάρτης η σφοδρή σύγκρουση ενός επιβατικού τρένου με εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Η σύγκρουση έχει –μέχρι αυτή τη στιγμή- ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο 32 επιβατών ενώ δεκάδες είναι οι τραυματίες. Την ίδια ώρα, οι Αρχές κάνουν λόγο και για ακρωτηριασμένους.

Δεν υπάρχει διεθνές δίκτυο που να μην αναφέρεται σε αυτή την καταστροφή. Όλα τα άρθρα ανανεώνονται συνεχώς αναφορικά με τον αριθμό των νεκρών, τους τραυματίες αλλά και το τι συνέβη.

BBC
Στο ρεπορτάζ του το βρετανικό BBC γράφει στον τίτλο του: «Μακελειό μετά από σύγκρουση τρένων κοντά στη Λάρισα».

CNN
Πολύ ψηλά στα θέματά του έχει το CNN τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη. Γράφει το CNN στο ρεπορτάζ του: «Τα σωστικά συνεργεία βρίσκονται σε μια απελπισμένη αναζήτηση επιζώντων μετά τη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων στην κεντρική Ελλάδα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες άνθρωποι και να τραυματιστούν δεκάδες.

Guardian
«Η σύγκρουση ήταν πολύ ισχυρή», είπε, προσθέτοντας ότι τα τέσσερα πρώτα βαγόνια εκτροχιάστηκαν, ενώ τα δύο πρώτα "καταστράφηκαν σχεδόν ολοσχερώς"», γράφει ο Guardian στο ρεπορτάζ του.

Reuters
«Δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 32 άνθρωποι και να τραυματιστούν 85 αργά το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε η πυροσβεστική, αλλά τα αίτια του πιο θανατηφόρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες παρέμειναν ασαφή», γράφει στον πρόλογό του το Reuters.

guardian protoseldia trena tempi

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ