Τραγωδία στα Τέμπη: «Γίνεται χαμός στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας»

Τραγωδία στα Τέμπη: «Γίνεται χαμός στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας»

«Μάχη» για την περίθαλψη των τραυματιών από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη δίνουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία της Λάρισας.

«Γίνεται χαμός στο νοσοκομείο. Δίνουμε τον αγώνα μας για να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες που διακομίζονται στα Επείγοντα», αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός. Όπως τονίζει, στο Γενικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται τουλάχιστον 20 άτομα με δύο τραυματίες να είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο κ. Κομνός εκτίμησε ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί και διαβεβαίωσε πως οι γιατροί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

«Θερμοκρασίες μέχρι 1.500 βαθμούς»

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία του δημάρχου Τεμπών, Γ. Μανώλη, ο οποίος μιλώντας στην ΕΡΤ και στο Mega είπε ότι όπως πληροφορήθηκε, μετά την σύγκρουση, στα πρώτα τρία βαγόνια αναπτύχθηκαν θερμοκρασίες που ίσως έφταναν και τους 1.500 βαθμούς Κελσίου.

Ο δήμαρχος που βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας, μίλησε για στιγμές απερίγραπτες, με ανθρώπους που είχαν μόλις διασωθεί και δεν ήξεραν που βρίσκονταν, νέα παιδιά, φοιτητές, που προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους. Ο κ. Μανώλης περιέγραψε συγκλονιστικές εικόνες, που θύμισαν το δυστύχημα με τους μαθητές στα Τέμπη το 2003.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS