Πατροκτονία στα Καλύβια: Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής, είπε στην αστυνομία ο 16χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του

Πατροκτονία στα Καλύβια: Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής, είπε στην αστυνομία ο 16χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του

Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22/12, στα Καλύβια.

Ειδικότερα, συναγερμός σήμανε αργά χθες το βράδυ στην ΕΛ.ΑΣ., όταν μία γυναίκα κάλεσε, αναφέροντας ότι ο ανήλικος γιος της, 16 ετών, την ενημέρωσε ότι είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του, 71 ετών, και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε η μητέρα του 16χρονου όπου βρήκαν νεκρό τον 71χρονο άνδρα και συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη.

Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία, ωστόσο από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές φαίνεται πως πατέρας και γιος διαπληκτίζονταν συχνά.

«Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής»

«Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής», υποστήριξε ο νεαρός καταθέτοντας στις αρχές, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με τις εξετάσεις, δεν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του και στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι καταφέροντάς του πολλαπλά χτυπήματα.

Κάλεσε τη μητέρα του και την ενημέρωσε για το περιστατικό και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, οι οποίοι διαπίστωσαν τον θάνατο του 71χρονου, μόλις έφτασαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε κατάθεση και η μητέρα του νεαρού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ