Πατροκτονία στα Καλύβια: Στον ανακριτή ο 16χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του

Πατροκτονία στα Καλύβια: Στον ανακριτή ο 16χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του

Ενώπιον του Ανακριτή Ανηλίκων για να απολογηθεί αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 16χρονος που την περασμένη Πέμπτη (22/12) μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα του στα Καλύβια Αττικής.

Ο 16χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Στους ισχυρισμούς του είναι ότι είχε υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από το θύμα, ο ίδιος, η μητέρα του και ο μεγαλύτερος αδελφός του.

Το χρονικό της τραγωδίας στα Καλύβια

Με απίστευτη μανία, ο 16χρονος μαθητής, κατακρεούργησε τον δημοσιογράφο πατέρα του. Τον περίμενε να επιστρέψει στο σπίτι και όταν άνοιξε την πόρτα της μονοκατοικίας, του όρμησε με δύο κουζινομάχαιρα και του κατάφερε πολλαπλά τραύματα στην κοιλιά, το θώρακα το λαιμό και το πρόσωπο.

Το θύμα προσπάθησε να τρέξει από τις σκάλες και έπεσε αιμόφυρτο στην πυλωτή της μονοκατοικίας, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Λίγο μετά 10 βράδυ ο 16χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε ότι μετα από καυγά σκότωσε με μαχαίρι τον 71χρονο πατέρα του. Λίγο αργότερα έφθασαν αστυνομικοί στο σπίτι και βρήκαν μέσα στα αίματα το παιδί και του πέρασαν χειροπέδες.

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι πρώτοι αστυνομικοί, ο ανήλικος φέρεται να τους είπε ότι αγανάκτησε λόγω της συμπεριφοράς του πατέρα του, δεν άντεξε και έφτασε στο σημείο να τον σκοτώσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ