Πυροβολισμοί στον Βύρωνα: Ενέδρα θανάτου «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία - Γνώριμος των Αρχών το θύμα

Πυροβολισμοί στον Βύρωνα: Ενέδρα θανάτου «δείχνουν» τα πρώτα στοιχεία - Γνώριμος των Αρχών το θύμα

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της Αλβανικής Μαφίας αποδίδουν οι αστυνομικοί το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα και μισή το βράδυ στον Βύρωνα. Θύμα είναι ένας Αλβανικής καταγωγής άνδρας, ο οποίος επέβαινε στο όχημα του μαζί με τη σύντροφό του.

Όλα τα στοιχεία, μέχρι στιγμής, δείχνουν πως πρόκειται για ενέδρα θανάτου.

Πυροβολισμοί στον Βύρωνα: Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.30, το βράδυ της Πέμπτης, επί της οδού Μεσολογγίου, στην περιοχή του Βύρωνα, τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Ξαφνικά πλεύρισε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να γαζώνει το όχημα. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο 32χρονος άνδρας, ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά. Το θύμα εκτελέστηκε με ριπή σφαιρών στο κεφάλι.

mafioziki episthesi burwnas eswt

Γνώριμος των Αρχών το θύμα

Σημειώνεται πως από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ, φαίνεται πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία. Αλβανικά μέσα μεταδίδουν πως το θύμα της επίθεσης είχε απασχολήσει τις Αρχές στη γειτονική χώρα και κάνουν λόγο για «ανοικτούς λογαριασμούς», μεταξύ Αλβανών. Παράλληλα, μεταδίδουν πως ο άνδρας που δολοφονήθηκε, είχε εμπλακεί σε απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί του Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής αναζητούν ήδη κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τη μηχανή με την οποία κινήθηκαν οι εκτελεστές του Αλβανικής καταγωγής θύματος, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη τους.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ