Νεκρή από πυροβολισμούς 43χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Σαλαμίνα -Αναζητούν τον σύντροφό της

Νεκρή από πυροβολισμούς 43χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Σαλαμίνα -Αναζητούν τον σύντροφό της

Άφαντος παραμένει ο σύντροφος της 43χρονης γυναίκας που εντοπίστηκε σήμερα το πρωί (5/12) νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα. Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη, καθώς η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου στις 9:30 ειδοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης από περιοίκους που άκουσαν φασαρία και στη συνέχεια πυροβολισμούς στην οδό Αίαντος, στα Αμπελάκια. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί, που εντόπισαν νεκρή τη 43χρονη, καθώς και δύο κάλυκες από καραμπίνα.

Αυτή τη στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναζητεί τον περίπου 70 ετών σύντροφο της 43χρονης γυναίκας.

Με τραύματα σε κοιλιά και στήθος η 43χρονη στη Σαλαμίνα

Όπως έγραψε νωρίτερα το iefimerida.gr, το θύμα έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η 43χρονη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 43χρονη φέρεται να βίωνε συστηματικά εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της που αναζητείται, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον είχε καταγγείλει για κακοποίηση στις Αρχές το περασμένο διάστημα και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι μετά την καταγγελία ο σύντροφος της 43χρονης δεν είχε συλληφθεί αν και οι Αρχές τον αναζητούσαν, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Και σε εκείνη την περίπτωση δηλαδή ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας ήταν άφαντος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ