Σαλαμίνα: «Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία στο σώμα μου» -Ετσι αποκάλυψε ο 12χρονος τι βίωσε στα χέρια του ιερέα

Σαλαμίνα: «Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία στο σώμα μου» -Ετσι αποκάλυψε ο 12χρονος τι βίωσε στα χέρια του ιερέα

Ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας που συνελήφθη την Κυριακή στη Σαλαμίνα κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός 12χρονου, είχε απασχολήσει άλλες δύο φορές τις Αρχές για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση ανηλίκων.

Ο ιερέας όμως είχε το θράσος και συνέχιζε την αρρωστημένη δράση του, ακόμα και μετά την πρωτόδικη καταδίκη του για τη μία από τις δύο παλαιότερες υποθέσεις.

Ο ιερέας παρέμενε ελεύθερος, εν αναμονή του Εφετείου. Το ανήλικο αγόρι κατάφερε να σπάσει τη σιωπή του, περιγράφοντας τον εφιάλτη που ζούσε για περίπου έξι μήνες.

Οι γονείς του 12χρονου είχαν τυφλή εμπιστοσύνη στον ιερέα και δεν μπορούσαν να διανοηθούν τα όσα διαδραματίζονταν πίσω από κλειστές πόρτες, μέσα στο σπίτι τους όταν εκείνοι απουσίαζαν.

«Ήρθατε για το Εφετείο;»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 68χρονος ιερέας, μόλις έκαναν την εμφάνισή τους τη Κυριακή στη μονή της Ζωοδόχου Πηγής όπου λειτουργούσε οι άνδρες της Αστυνομίας για να τον συλλάβουν, φέρεται να τους είπε: «Ήρθατε για το Εφετείο;».

Ο ιερέας νόμιζε πως οι αστυνομικοί βρέθηκαν εκεί για παλαιότερη υπόθεση όπου είχε κατηγορηθεί το 2018, με θύμα ένα 11χρονο αγόρι. Ο παλαιοημερολογίτης ιερέας είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 9 έτη φυλάκισης το 2021 αλλά ασκώντας έφεση παρέμενε ελεύθερος μέχρι σήμερα. Ο ιερέας είχε κατηγορηθεί και για άλλη υπόθεση πριν το 2018 ξανά στην Ελευσίνα, χωρίς όμως επώνυμη καταγγελία.

Η φρίκη που βίωνε ο 12χρονος στα χέρια του ιερέα όταν έμενε μόνος στο σπίτι

Το 12χρονο αγόρι βίωνε την απόλυτη φρίκη από τον περασμένο Ιανουάριο, μέχρι και τον Ιούνιο, στα χέρια του διεστραμμένου 68χρονου ιερέα, ο οποίος το κακοποιούσε σεξουαλικά , όπως αποκαλύφθηκε από την έρευνα των Αρχών. Ο ιερέας επισκεπτόταν συχνά το σπίτι του ανήλικου αγοριού, όπου ξεδίπλωνε τις αρρωστημένες πράξεις του στο παιδί. Είχε ιδιαίτερα καλή σχέση με τους γονείς του αγοριού, οι οποίοι τον εμπιστευόντουσαν.

«Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός μου»

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε το 12χρονο αγόρι στους αστυνομικούς, μετά τη σύλληψη του ιερέα.

«Προσπαθούσε συνεχώς να είναι μόνος μαζί μου. Πότε στο σπίτι μας, πότε στο δικό του σπίτι. Είναι φίλος της οικογένειας μας. Όμως ένιωθα άσχημα κάθε φορά που με πλησίαζε. Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός μου και με έκανε να αισθάνομαι άβολα» είπε το ανήλικο θύμα του ιερέα, σύμφωνα με το Star.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι άπλωσε χέρι στο παιδί τουλάχιστον δύο φορές, τον περασμένο Ιανουάριο και τον Ιούλιο. Όλους αυτούς τους μήνες ο 12χρονος το κράταγε μυστικό από τον φόβο του.

Σύμφωνα με το Star, ο 12χρονος αποκάλυψε πρόσφατα στη μητέρα του: «Δεν μου αρέσει να είμαι κοντά στον ιερέα. Με ακουμπάει στο σώμα μου ενώ εγώ δεν θέλω».

Οι γονείς πήραν το παιδί τους και το οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ο ιερέας

Ο παλαιοημερολογίτης παπάς είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Έβρισκε ευκαιρία όταν ο 12χρονος ήταν μόνος στο σπίτι να διαπράττει τις αρρωστημένες πράξεις του πάνω στο κορμάκι του παιδιού.

Ο ιερέας συνελήφθη από τους αστυνομικούς το πρωί της Κυριακής ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα στους χώρους της Ιεράς Μονής της Σαλαμίνας, για στοιχεία που θα επιβεβαιώσουν την δράση του. Να σημειωθεί ότι κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία εστάλησαν προς ανάλυση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Το πρωί της Τετάρτης στον ανακριτή ο ιερέας

Ο ιερέας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Πειραιά την Δευτέρα, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη. Μέσω του δικηγόρου του κάνει λόγο για σκευωρία και κατόπιν προθεσμίας αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον Ανακριτή.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ