Φρίκη στον Αγιο Παντελεήμονα: Τέσσερις Πακιστανοί βίασαν 25χρονη -Συνελήφθησαν οι τρεις

Φρίκη στον Αγιο Παντελεήμονα: Τέσσερις Πακιστανοί βίασαν 25χρονη -Συνελήφθησαν οι τρεις

Συνελήφθησαν το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις Πακιστανοί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό 25χρονης κατά συναυτουργία.

Μάλιστα η άτυχη κοπέλα δήλωσε πως είναι τριών μηνών έγκυος.

Οι τρεις αλλοδαποί κατηγορούνται ότι διέπραξαν το ανωτέρω αδίκημα σε βάρος 25χρονης Ελληνίδας, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεαροί πήραν την κοπέλα με ταξί από την Ομόνοια, την οδήγησαν σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου και τη βίασαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα ξημερώματα περίοικοι άκουσαν την 25χρονη να φωνάζει «αφήστε με, αφήστε με». Τελικά οι δράστες άφησαν την κοπέλα να φύγει και εκείνη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε τον βιασμό. Λίγη ώρα αργότερα οι τρεις συνελήφθησαν.
Αναζητείται επίσης έτερος αλλοδαπός κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ