Τέμπη: Λύγισε ο ιερέας που διάβασε τα ονόματα των 57 θυμάτων στο μνημόσυνο -Ξέσπασε σε κλάματα [βίντεο]

Τέμπη: Λύγισε ο ιερέας που διάβασε τα ονόματα των 57 θυμάτων στο μνημόσυνο -Ξέσπασε σε κλάματα [βίντεο]

«Έσπασε» η φωνή του ιερέα όταν διάβαζε τα ονόματα των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, κατά τη διάρκεια του μνημοσύνου.

Στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης το ετήσιο μνημόσυνο των 57 θυμάτων. Συγγενείς και φίλοι των θυμάτων έφτασαν από νωρίς στον τόπο του δυστυχήματος και στις 12.00 ξεκίνησε η τελετή.

Ο ιερέας που διάβασε τα ονόματα των θυμάτων κατά τη διάρκεια του τρισάγιου, ξέσπασε σε κλάματα και έσπασε η φωνή του.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν στο στήθος ένα ασπρόμαυρο αυτοκόλλητο με μια μαύρη κορδέλα και την ημερομηνία 28.02.2023 που σημειώθηκε το δυστύχημα.

Οι συγγενείς φώναξαν «Αθάνατοι» και ξέσπασαν σε χειροκρότηματα

Στο τέλος της τελετής, όλοι οι συγγενείς φώναξαν «Αθάνατοι» και ξέσπασαν σε χειροκρότηματα. Αμέσως μετά μίλησαν γονείς αδικοχαμένων παιδιών.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλιας Δ. Κουρέτας υποσχέθηκε ότι στο σημείο θα στηθεί ένα μνημείο όπως αρμόζει στους 57 αδικοχαμένους ενώ και ο πρόεδρος του ΔΣΑ ανέφερε ότι «στεκόμαστε στο πλευρό σας για να αποδοθεί Δικαιοσύνη».

Δείτα τα βίντεο από το onlarissa:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ