Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας -Εντοπίστηκε στην Τούμπα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας -Εντοπίστηκε στην Τούμπα

Στην περιοχή της Τούμπας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 34χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του, στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη σε έλεγχο που πραγματοποιούσαν το πρωί του Σαββάτου (22/4) στην περιοχή. Υπενθυμίζεται πως είχε δολοφονήσει τη μητέρα του στις 3 Απριλίου, σε ΙΧ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή.

Σε ερώτηση των αστυνομικών που τον εντόπισαν για του που κρυβόταν τόσο καιρό, ο 34χρονος απάντησε «περιπλανιόμουν, άλλαζα σημεία που κοιμόμουν, δεν είχα κάποιο σταθερό μέρος να μένω».

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται, ότι το έγκλημα φαίνεται να έγινε το βράδυ της Τρίτης (3/4) λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Χαλκηδόνας.

Το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρή στην θέση του συνοδηγού η 72χρονη γυναίκα φαίνεται πως ήταν νοικιασμένο. Το θύμα δέχθηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι με καραμπίνα, την οποία εντόπισαν στην συνέχεια οι αστυνομικοί στο σπίτι του 34χρονου.

Ο δράστης άφησε σημείωμα όπου εξήγησε τους λόγους που σκότωσε την μητέρα του και ζητάει συγγνώμη για την πράξη του. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος φέρεται να έγραψε στο σημείωμα, πως τον χώρισε η φίλη του και παράτησε τη δουλειά, ενώ στην συνέχεια επισήμανε πως «δεν άντεχε άλλο τα ψυχολογικά της μητέρα του». Επίσης ο μητροκτόνος έγραψε πως «δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει καραμπίνα» και δεν περίμενε ότι θα έκανε τέτοιο κακό.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ